Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πέρο Άντιτς: «Είχαμε Σπανούλη, Πρίντεζη. Να πω κάτι άλλο;»

Πέρο Άντιτς: «Είχαμε Σπανούλη, Πρίντεζη. Να πω κάτι άλλο;»
Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2017 - 17:46

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Συνέντευξη στην επίσημη σελίδα της ACB παραχώρησε ο Πέρο Άντιτς, με τον συντάκτη μάλιστα να τον χαρακτηρίζει «ευγενή πολεμιστή»! Ο Πέρο, θυμήθηκε τις στιγμές που έζησε με τον Ολυμπιακό και μίλησε για τις κατακτήσεις της Ευρωλίγκας το 2012 και το 2013, ενώ είπε πως ο φετινός Ερυθρός Αστέρας του θυμίζει τον… Ολυμπιακό του 2011. Όταν όλοι τους υποτιμούσαν και έφτασαν να σηκώσουν την Ευρωλίγκα.

«Σπανούλης, Πρίντεζης… τι άλλο να πω… Διαθέτουν έναν σπέσιαλ χαρακτήρα αλλά είναι και η «χημεία» της ομάδας η οποία κερδίζει τίτλους» ήταν αρχικά τα λεγόμενα του Πέρο Άντιτς για τις μαγικές στιγμές του 2012 και του 2013 που έζησε με τον Ολυμπιακό, συμπληρώνοντας πως «έχοντας μερικούς σπουδαίους παίκτες μπορείς να κερδίσεις έναν ή δύο αγώνες αλλά στο τέλος της σεζόν, κανείς δεν το θυμάται αυτό. Όλοι θυμούνται ποιος κέρδισε τον τίτλο, ποιος τον σήκωσε. Θυμούνται μόνο τις σπουδαίες ομάδες που κέρδισαν τους τίτλους. Κανείς δεν θυμάται τις ατομικές αποδόσεις.

«Τα δύο αυτά τρόπαια ήταν σπέσιαλ. Την πρώτη φορά ήμασταν το αουτσάιντερ. Κανείς δεν πίστευε σε εμάς αλλά εμείς συνεχίσαμε να πιστεύουμε στις πιθανότητές μας. Την πρώτη φορά δεν είχαμε να χάσουμε τίποτα, αλλά την δεύτερη έπρεπε να αποδείξουμε πως ότι κάναμε δεν ήταν απλά τυχαίο».

Για το φετινό εγχείρημα του Ερυθρού Αστέρα είπε ότι «η ομάδα είναι σπέσιαλ και μου θυμίζει τον Ολυμπιακό του 2011. Όταν όλοι μας είχαν υποτιμήσει και στο τέλος φτάσαμε να κατακτήσουμε την Ευρωλίγκα. Δεν λέω ότι τώρα θα κερδίσουμε την Ευρωλίγκα αλλά αυτή η ομάδα είναι ξεχωριστή και η «χημεία» της είναι φανταστική. Οι παίκτες είναι νέοι, το ίδιο και ο προπονητής ο οποίος όμως ξέρει πολύ καλά τι κάνει και είμαστε κάποιοι έμπειροι που βοηθάμε στην στρατηγική του και ζητάμε από τους νέους να συνεισφέρουν με την ενέργειά τους. Όταν έχεις νέους παίκτες, θα έχεις κακές στιγμές, θα έχεις σκαμπανεβάσματα, είναι λογικά αυτά, αλλά δεν σταματάς να παλεύεις μέχρι τέλους».

Διαβάστε επίσης

Χωρίς Πρίντεζη με ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Χωρίς Πρίντεζη με ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Ο παίκτης του Ολυμπιακού δεν θα ενισχύσει την προσπάθεια του συλλόγου απόψε στο ΣΕΦ στον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Χάνει και Εφές.