Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Θα μπορούσαμε να το είχαμε τελειώσει νωρίτερα»

«Θα μπορούσαμε να το είχαμε τελειώσει νωρίτερα»
Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2017 - 23:54

Ο Ολυμπιακός επικράτησε της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στο ΣΕΦ με 88-86 και έτσι συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας της Ευρωλίγκας.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Ιωάννης Παπαπέτρου, τόνισε στις δηλώσεις του ότι ο Θρύλος θα μπορούσε να είχε τελειώσει νωρίτερα την υπόθεση νίκη στην αναμέτρηση.

Αναλυτικά:

«Τρέξαμε παντού, καλύψαμε ο ένας τον άλλον. Ήταν μία ομαδικά προσπάθεια, ξέραμε από την αρχή πως έπρεπε να καλύψουμε ο ένας τον άλλον. Η προσπάθεια και η καρδιά ήταν εκεί, αυτό δείξαμε στο γήπεδο.

Έχω παίξει πεντάρι στο playstation (γέλια). Το πλάνο ήταν εξαιρετικό, κατάφεραν να κάνουμε καλές επιλογές στο τέλος. Ο στόχος ήταν να πάμε το παιχνίδι κοντά, είχαμε σωστές λύσεις και στο τέλος όλα πήγαν καλά.

Ήταν πολύ δύσκολο ματς, ειδικά μετά την ήττα από την Μπάμπεργκ και θέλαμε να επανέλθουμε. Μάθαμε λίγο πριν το ματς ότι ο Γιώργος (Πρίντεζης) δεν θα παίξει, ξέραμε ότι ο καθένας έπρεπε να δώσει το κάτι παραπάνω. Είχαμε προετοιμαστεί σωστά, ψυχολογικά και αγωνιστικά. Μας λείπουν παίκτες, αλλά ο Ολυμπιακός πρέπει να συνεχίζει και αυτό κάναμε σήμερα, δίνοντας παραπάνω από το 100% των δυνατοτήτων μας.

Θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει το παιχνίδι, όμως στο τέλος χαλαρώσαμε λίγο και κάναμε λάθος επιλογές. Τέλος καλό, όλα καλά, αυτά είναι μαθήματα για το μέλλον».

Διαβάστε επίσης

Σκορπάει… πόνο ο Θρύλος!

Σκορπάει… πόνο ο Θρύλος!

Ο Ιτούδης μια ζωή θα βλέπει την πλάτη του Ολυμπιακού και του Βασίλη Σπανούλη! Μια ζωή θα… τρέμει όταν αντιμετωπίζει τον Θρύλο και θα βρίσκεται απέναντι από τον λαό του.

MVP ο Μακλίν (pic)

MVP ο Μακλίν (pic)

Ο Αμερικανός σέντερ έκανε σμπαράλια την φροντλάιν της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και έκανε νταμπλ νταμπλ, έχοντας 25 πόντους και 12 ριμπάουντ.