Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Η προσοχή μας στις Εσπερίδες»

«Η προσοχή μας στις Εσπερίδες»
Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου 2017 - 16:59

Δεύτερο σερί παιχνίδι μέσα σε 48 ώρες δίνει η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Θρύλου, με τις «ερυθρόλευκες» μετά τη νίκη επί της Σέπσι να αντιμετωπίσουν τις Εσπερίδες για το Κύπελλο Ελλάδας.

Ο προπονητής του Θρύλου, Κώστας Μίσσας, αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με την ομάδα της Καλλιθέας, κόντρα στην οποία όπως τόνισε χαρακτηριστικά, θα πρέπει οι παίκτριές του να παρουσιαστούν έτοιμες, προκειμένου να πάρουν τη νίκη-πρόκριση στα ημιτελικά.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Το παιχνίδι με τη Σέπσι ανήκει στο παρελθόν και τώρα στρέφουμε την προσοχή μας για το ματς του Κυπέλλου με τις Εσπερίδες. Πρέπει περισσότερο νοητικά να είμαστε έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι. Από εκεί και πέρα έχουμε τον χρόνο να ξεκουραστούμε, να γεμίσουμε μπαταρίες, έτσι ώστε να προετοιμαστούμε καλά για το επόμενο δύσκολό μας παιχνίδι στην επόμενη φάση του Eurocup».

Διαβάστε επίσης

Με στόχο την πρόκριση στους «4»

Με στόχο την πρόκριση στους «4»

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Θρύλου το Σάββατο θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον ΓΣ Εσπερίδες Καλλιθέας (23/12, 12:00), με στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η παρακάμερα με τη Σέπσι (vid)

Η παρακάμερα με τη Σέπσι (vid)

Ο Ολυμπιακός κέρδισε τη Σέπσι με 67-56 στη ρεβάνς που έγινε στη Γλυφάδα και στο βίντεο που ανάρτησε ο Ερασιτέχνης, θα μπορέσετε να δείτε την παρακάμερα της αναμέτρησης.