Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νίκη για την Ζαλγκίρις πριν τον Ολυμπιακό

Νίκη για την Ζαλγκίρις πριν τον Ολυμπιακό
Σάββατο, 23 Δεκεμβρίου 2017 - 20:19

Χαμηλό αποδείχθηκε το εμπόδιο της Ντζούκια για την Ζαλγκίρις Κάουνας, η οποία λίγες ημέρες πριν την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, επικράτησε εύκολα με 72-60, για την 16η αγωνιστική του λιθουανικού πρωταθλήματος.

Η προσεχής αντίπαλος του Θρύλου στην Ευρωλίγκα, δεν αντιμετώπισε κανένα απολύτως πρόβλημα και έφτασε εύκολα στην 14η νίκη της στη φετινή διοργάνωση. Μια επίδοση που τη φέρνει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μάλιστα στον αγώνα με την Ντζούκια είχε την ευκαιρία να κάνει ροτέισιον και να μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής. Ο Λιθουανός είδε τους Παούλιους Γιανκούνας-Αντάνας Καβαλιάουσκας να σκοράρουν από 10 πόντους, ενώ από κοντά ακολούθησε ο Μπράντον Ντέιβις, που μέτρησε 9 πόντους και 9 ριμπάουντ.

Διαβάστε επίσης

Θέλετε να μιλήσουμε για βολές; Για κοπιάστε…

Θέλετε να μιλήσουμε για βολές; Για κοπιάστε…

Είναι οφθαλμοφανής η κατάφορη αδικία του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα - Πως είναι δυνατόν ο Ολυμπιακός να έχει 4 βολές παραπάνω; Όλοι στην πορεία διαμαρτυρίας στα γραφεία της Ευρωλίγκας.

Οι Εσπερίδες τίμησαν τέσσερις «ερυθρόλευκες» (pics)

Οι Εσπερίδες τίμησαν τέσσερις «ερυθρόλευκες» (pics)

Οι Καλτσίδου, Σωτηρίου, Χατζηνικολάου και Μπαλτά στον παρελθόν είχαν αγωνιστεί στην ομάδα της Καλλιθέας και τιμήθηκαν για την προσφορά τους – Συγχαρητήρια στον Θρύλο για την πρόκριση στους 16 του Eurocup.