Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ξεχωρίζει τη συνάντηση Σπανούλη-Γιασικεβίτσιους η Ευρωλίγκα (Vid)

Ξεχωρίζει τη συνάντηση Σπανούλη-Γιασικεβίτσιους η Ευρωλίγκα (Vid)
Δευτέρα, 25 Δεκεμβρίου 2017 - 17:40

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Η Ευρωλίγκα δημοσίευσε πέντε ενδιαφέροντα πράγματα που ξεχωρίζουν από την επερχόμενη 15η αγωνιστική, την τελευταία του πρώτου γύρου και φυσικά μέσα σε αυτά είναι η επικείμενη συνάντηση του Βασίλη Σπανούλη με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους καθότι είχαν υπάρξει συμπαίκτες. Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που συναντιούνται σε αυτό το επίπεδο και με αυτές τις ιδιότητες…

Αναλυτικά τα 5 στοιχεία που ξεχωρίζει η Ευρωλίγκα…

5) Η Μπάμπεργκ που αντιμετωπίζει την Εφές έχει ευχάριστες αναμνήσεις καθώς η μεγαλύτερη νίκη της εκτός έδρας έχει έρθει στην τελευταία τους συνάντηση με 68-87

4) Ο Πέτερι Κόπονεν θα επισκεφτεί για πρώτη φορά την πρώην του ομάδα. Αγωνίστηκε στην Κίμκι από το 2012 ως το 2016 πριν μεταγραφεί στην Μπαρτσελόνα.

3) Φενέρμπαχτσε-Ρεάλ έχει το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής. Είναι το ζευγάρι των ημιτελικών στα Final 4 του 2015 και του 2017.

2) Ζαλγκίρις-Ολυμπιακός στο Κάουνας και ο Βασίλης Σπανούλης θα αντιμετωπίσει τον πρώην του συμπαίκτη και νυν τεχνικό της λιθουανικής ομάδας, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

1) Από το 2008 η Μάλαγα έχει κερδίσει στο Τελ Αβίβ την Μακάμπι στις… 3 από τις 4 επισκέψεις της.

Διαβάστε επίσης

Δεν σηκώνει κεφάλι η Εφές

Δεν σηκώνει κεφάλι η Εφές

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν μετά τις «σφαλιάρες» από Κίμκι και Ολυμπιακό για την Ευρωλίγκα, ηττήθηκε και από την Μπάνβιτ με 99-77 για το τουρκικό πρωτάθλημα.

Sold out η «Zalgirio Arena»

Sold out η «Zalgirio Arena»

Το γήπεδο της Ζαλγκίρις θα είναι κατάμεστο στον αγώνα με τον Θρύλο (28/12, 20:00), για την 15η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.