Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν τη χάνει...

Δεν τη χάνει...
Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2018 - 13:45

Με την Κίμκι παίζει απόψε ο Ολυμπιακός για την Ευρωλίγκα και αξίζει να τονιστεί κάτι το οποίο δεν έχει μεγάλη σχέση με τον σημερινό αγώνα. Και αυτό είναι η γενικότερη εικόνα της ομάδας στη διοργάνωση.

Σε όλο αυτό το διάστημα που παίζεται ο όμιλος, ο Ολυμπιακός έχει καταφέρει να βρεθεί στην πρώτη και τη δεύτερη θέση. Από την αρχή είναι εκεί ο Θρύλος, που θα πρέπει να συμβούν τα απίθανα για να μην τερματίσει εκεί στην κανονική περίοδο.

Και να φανταστεί κανείς πως η ομάδα ταλαιπωρείται από την αρχή της σεζόν με διάφορα προβλήματα τραυματισμών. Αν δεν τα αντιμετώπιζε, προφανώς και θα ήταν ακόμα καλύτερος, αλλά έστω κι έτσι, ο Ολυμπιακός κρατιέται καλά.

Και βαδίζει συνεχώς και ολοταχώς προς την εξασφάλιση του πλεονεκτήματος της έδρας ενόψει πλέι οφ, που τόσο μοχθεί, άλλωστε.

Για αυτό υπάρχει ο όμιλος, ώστε οι τέσσερις πρώτες ομάδες να έχουν για αρωγό την έδρα τους έως τη λήξη των αγωνιστικών. Και ο Ολυμπιακός έχει αρχίσει πάρα πολύ καλά τη φετινή διοργάνωση και όντως αν συμβούν μόνο τα απίθανα, δεν θα μπορέσει να χαμογελάσει.

Η ομάδα έχει προβλήματα, αλλά έχει μάθει επίσης να ζει με αυτά και τις περισσότερες φορές να μην τα εμφανίζει στο γήπεδο.

Διαβάστε επίσης

Παγώστε την ακόμα περισσότερο

Παγώστε την ακόμα περισσότερο

Με την Κίμκι στη Μόσχα παίζει απόψε ο Ολυμπιακός, που θέλει τη νίκη για να παραμείνει στις κορυφαίες θέσεις της βαθμολογίας. Live στο gavros.gr στις 19:00/NS2.

Παίρνει ψυχολογία, απ' τη... Μακάμπι

Παίρνει ψυχολογία, απ' τη... Μακάμπι

Δύσκολο και το αποψινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Κίμκι, αλλά οι Πειραιώτες έδειξαν στον αγώνα με τους Ισραηλινούς πως αφήνουν πίσω τους την κακή παρένθεση.