Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παγώστε την ακόμα περισσότερο

Παγώστε την ακόμα περισσότερο
Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2018 - 14:34

Στη 19η αγωνιστική έχει φτάσει η Ευρωλίγκα και με τον Ολυμπιακό να βρίσκεται στο 13-5, αναζητά τη νίκη με την οποία θα παραμείνει στις κορυφαίες θέσεις. Αντίπαλος είναι η Κίμκι (Live στο gavros.gr στις 19:00/NS2). Ο Θρύλος αντιμετωπίζει μερικά προβλήματα, αλλά είναι πανέτοιμος να παίξει στην έδρα της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα και να φτάσει στη νίκη.

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από τη σπουδαία, μεγάλη, εμφατική και άνετη νίκη με 94-64 επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΣΕΦ και φαίνεται να ξεπερνάει μια σχετικά άσχημη περίοδο, που συνδυάστηκε με δύο ήττες και η μία από αυτές, μάλιστα, ήταν από τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα Ελλάδας. Ο Ολυμπιακός βέβαια δεν είναι κάποια ομάδα της σειράς, ξέρει τι πρέπει να κάνει απόψε για να δώσει συνέχεια και θα το κάνει.

Το παιχνίδι δεν φαίνεται να είναι τόσο δύσκολο, αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία για τους Πειραιώτες. Που είτε μάχονται με την καλύτερη είτε τη χειρότερη ομάδα βάση κατάταξης, δίνουν ό,τι έχουν και δεν έχουν. Και απόψε θα προσπαθήσουν να φτάσουν στην επιτυχία σκεπτόμενοι έτσι και λογικά ο Ολυμπιακός θα φύγει από τη Ρωσία, νικητής.

Διαβάστε επίσης

Δεν τη χάνει...

Δεν τη χάνει...

Πράγματα και θαύματα θα χρειαστεί να συμβούν για να χάσει ο Ολυμπιακός μια από τις πρώτες δύο θέσεις της βαθμολογίας.

Παίρνει ψυχολογία, απ' τη... Μακάμπι

Παίρνει ψυχολογία, απ' τη... Μακάμπι

Δύσκολο και το αποψινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Κίμκι, αλλά οι Πειραιώτες έδειξαν στον αγώνα με τους Ισραηλινούς πως αφήνουν πίσω τους την κακή παρένθεση.