Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

MVP ο Μιλουτίνοφ

MVP ο Μιλουτίνοφ
Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2018 - 10:11

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΤΟΛΗΣ ΛΕΟΥΣΗΣ

Ηταν κάτι που φαινόταν ότι θα συμβεί και τελικά με το πέρας της αγωνιστικής οριστικοποιήθηκε. Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 16ης «στροφής» του πρωταθλήματος για την εμφάνιση που πραγματοποίησε στα Τρίκαλα.

Ο σέντερ του Θρύλου τελείωσε το παιχνίδι έχοντας 20 πόντους (με 9/10 δίποντα, 2/2 βολές), ενώ μάζεψε 18 ριμπάουντ, είχε 3 ασίστ και προχώρησε σε 5 κλεψίματα κι 1 κόψιμο. Όλα αυτά τα πραγματοποίησε σε 24:39 συμμετοχής, με το σύστημα αξιολόγησης να εκτοξεύεται στους 46 βαθμούς! Όπως ήταν λοιπόν αναμενόμενο, οι παραπάνω αριθμοί του χάρισαν τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη για την αγωνιστική που πέρασε

Διαβάστε επίσης

Την κούπα και τα μάτια σας

Την κούπα και τα μάτια σας

Στο Ηράκλειο βρίσκεται ήδη ο Ολυμπιακός, που το Σάββατο αντιμετωπίζει την ομάδα της ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ενσωματώθηκαν οι διεθνείς (pics)

Ενσωματώθηκαν οι διεθνείς (pics)

Οι Μάλτση, Σταμάτη, Χατζηνικολάου, Καλτσίδου, Νικολοπούλου, Σπυριδοπούλου, Σωτηρίου και Κοσμά τέθηκαν και πάλι στη διάθεση του Κώστα Μίσσα, ενόψει του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Από νωρίς να της κόψει την χαρά

Από νωρίς να της κόψει την χαρά

Ο Τόλης Λεούσης γράφει για τον τελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ, την ανάγκη ενός τρόπαιου και τον τρόπο που οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να μπουν στην αναμέτρηση του Σαββάτου στα «2 Αοράκια».