Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χρόνια πολλά Γιώργαρε!

Χρόνια πολλά Γιώργαρε!
Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2018 - 10:40

Τα γενέθλιά του έχει τη σημερινή ημέρα 22 Φεβρουαρίου ο Γιώργος Πρίντεζης, με τον φόργουορντ του Θρύλου να κλείνει τα 33 του χρόνια.

Ο τεράστιος «Πριντ» έχει συνδεθεί όσο λίγοι με το σύλλογο του Πειραιά και όχι άδικα, καθώς έχει προσφέρει τα πάντα για να βοηθήσει την αγαπημένη του ομάδα τον Ολυμπιακό!

Ολοι οι φίλοι του Θρύλου, λοιπόν, εύχονται τα καλύτερα στον Πρίντεζη, ο οποίος αποτελεί τη σημαία της σύγχρονης ιστορίας της ομάδας. Έναν παίκτη πρότυπο για όλους, την καριέρα του οποίου θα ζήλευαν ακόμη και οι πιο φτασμένοι παίκτες του κόσμου.

Ο Ελληνας φόργουορντ του Ολυμπιακού έχει αγαπηθεί όσο ελάχιστοι από τον κόσμο των «ερυθρόλευκων», γιατί πολύ απλά ο Πρίντεζης έχει καταθέσει τη ψυχή του για να βοηθήσει το σύλλογο.

Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς για τα πεπραγμένα του στον Ολυμπιακό; Το πεταχτάρι στον τελικό με την ΤΣΣΚΑ; Το τρίποντο με την Μπαρτσελόνα; Το πάθος που βγάζει σε κάθε ματς με την «ερυθρόλευκη»; Το ότι έχασε τον πατέρα του και εκείνος επέλεξε να παίξει κόντρα στον Παναθηναϊκό; Το ότι στα δύσκολα βγαίνει πάντα μπροστά; Τα δάκρυα του όταν ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Θρύλο;

Όλα αυτά και πολλά άλλα έχουν κάνει τον Πρίντεζη να αποτελεί τη σημαία του Θρύλου, έναν παίκτη που όλοι θα έπρεπε να μιμηθούν!

Τα πολλά λόγια όμως είναι φτώχια όταν μιλάμε για παίκτες σαν τον Γιώργο Πρίντεζη και όλοι οι φίλοι των Πειραιωτών εύχονται να συνεχίσει να δίνει τα πάντα για τη φανέλα του Ολυμπιακού, κάτι το οποίο σίγουρα θα πράξει.

Διαβάστε επίσης

Αποφασισμένος να βγάλει αντίδραση

Αποφασισμένος να βγάλει αντίδραση

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται σήμερα (22/02) στο ΣΕΦ την Βαλένθια και είναι έτοιμος να πάρει τη νίκη επιστρέφοντας στις καλές εμφανίσεις και βελτιώνοντας το κλίμα στην ομάδα. Live από το gavros.gr στις 21:00/NS1

Και επίσημα στον Θρύλο ο Μπράουν

Και επίσημα στον Θρύλο ο Μπράουν

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Αμερικανού γκαρντ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους ερυθρόλευκους μέχρι το τέλος της σεζόν.

Το ρεκόρ του Μπράουν στην Ευρωλίγκα (vid)

Το ρεκόρ του Μπράουν στην Ευρωλίγκα (vid)

Ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος αναμένεται σύντομα στη χώρα μας ώστε να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του στον Θρύλο είχε σημειώσει το 2013 41 πόντους με τη φανέλα της Σιένα κόντρα στην Φενέρ, φτάνοντας στο 50 στο σύστημα αξιολόγησης της Ευρωλίγκα.

«Ευλογημένος που θα παίξω στον Ολυμπιακό, να κερδίσουμε την Ευρωλίγκα και το ελληνικό πρωτάθλημα»

«Ευλογημένος που θα παίξω στον Ολυμπιακό, να κερδίσουμε την Ευρωλίγκα και το ελληνικό πρωτάθλημα»

Ο Μπόμπι Μπράουν με δηλώσεις του στο eurohoops.net επιβεβαίωσε τη μεταγραφή του στον Θρύλο και τόνισε ότι είναι πολύ χαρούμενος και ανυπόμονος να αγωνιστεί δίπλα στον Βασίλη Σπανούλη κατακτώντας τίτλους.