Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το ρεκόρ του Μπράουν στην Ευρωλίγκα (vid)

Το ρεκόρ του Μπράουν στην Ευρωλίγκα (vid)
Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2018 - 09:41

Ο Μπόμπι Μπράουν αναμένεται να αποτελέσει τη μεταγραφή που έψαχνε ο Ολυμπιακός για να ανέβει επίπεδο και να κατακτήσει το ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και την Ευρωλίγκα.

Ο Αμερικανός γκαρντ θα ντυθεί στα ερυθρόλευκα, καθώς απομένουν μόνο τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Θρύλο, δίνοντας απίστευτη ποιότητα στο σύνολο του Γιάννη Σφαιρόπουλου και πολύτιμες λύσεις κυρίως στο επιθετικό κομμάτι.

Ο Μπράουν είναι ένας δεινός σκόρερ, κάτι το οποίο επιβεβαιώνει και το γεγονός ότι το 2013 ήταν ο πρώτος σκόρερ της Ευρωλίγκα. Μάλιστα, εκείνη τη χρονιά είχε πραγματοποιήσει μια διαστημική εμφάνιση κόντρα στην Φενέρ, φορώντας τη φανέλα της Σιένα.

Ο 33χρονος είχε οδηγήσει την ομάδα του στην εκτός έδρας νίκη σε εκείνο το ματς σκοράροντας 41 πόντους και φτάνοντας στο 50 στο σύστημα αξιολόγησης της Ευρωλίγκα.

Αυτή η επίδοση είναι και η καλύτερη στη διοργάνωση, έχοντας τρομερά ποσοστά, τελειώνοντας τον αγώνα με 8/12 δίποντα, 4/6 τρίποντα, 13/13 βολές, μοιράζοντας και 7 τελικές πάσες προς τους συμπαίκτες του.

Δείτε το βίντεο από εκείνο το ματς:

Διαβάστε επίσης

Χρόνια πολλά Γιώργαρε!

Χρόνια πολλά Γιώργαρε!

Η σημαία του Θρύλου, Γιώργος Πρίντεζης έχει σήμερα τα γενέθλιά του και όλος ο κόσμος των «ερυθρόλευκων» εύχεται υγεία και νέες επιτυχίες για έναν παίκτη που έχει δώσει τα πάντα για την αγαπημένη του ομάδα, τον Ολυμπιακό.

Αποφασισμένος να βγάλει αντίδραση

Αποφασισμένος να βγάλει αντίδραση

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται σήμερα (22/02) στο ΣΕΦ την Βαλένθια και είναι έτοιμος να πάρει τη νίκη επιστρέφοντας στις καλές εμφανίσεις και βελτιώνοντας το κλίμα στην ομάδα. Live από το gavros.gr στις 21:00/NS1

«Ευλογημένος που θα παίξω στον Ολυμπιακό, να κερδίσουμε την Ευρωλίγκα και το ελληνικό πρωτάθλημα»

«Ευλογημένος που θα παίξω στον Ολυμπιακό, να κερδίσουμε την Ευρωλίγκα και το ελληνικό πρωτάθλημα»

Ο Μπόμπι Μπράουν με δηλώσεις του στο eurohoops.net επιβεβαίωσε τη μεταγραφή του στον Θρύλο και τόνισε ότι είναι πολύ χαρούμενος και ανυπόμονος να αγωνιστεί δίπλα στον Βασίλη Σπανούλη κατακτώντας τίτλους.