Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θα ανεβάσει επίπεδο τον Ολυμπιακό (vids)

Θα ανεβάσει επίπεδο τον Ολυμπιακό (vids)
Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2018 - 12:31

Ο Ολυμπιακός αποφάσισε την αναγκαιότητα προσθήκης στο ρόστερ τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, ωστόσο οι άνθρωποι της ομάδας ξεκαθάριζαν ότι αυτό θα γινόταν μόνο αν επρόκειτο για παίκτη με ποιότητα που θα βοηθήσει άμεσα το σύλλογο.

Αυτός βρέθηκε τελικά στο πρόσωπο του Μπόμπι Μπράουν, με τον Αμερικανό να πιάνει λιμάνι, προκειμένου να ανεβάσει επίπεδο τους «ερυθρόλευκους».

Πρόκειται για μία ιδανική λύση, δεδομένου των όσων μπορεί να προσφέρει ο Αμερικανός στον Θρύλο. Ο Αμερικανός γκαρντ με την εμπειρία και το ταλέντο του μπορεί να προσφέρει πολλά, κάνοντας και τους συμπαίκτες του καλύτερους.

Η προσθήκη του στο ρόστερ των «ερυθρόλευκων» φαντάζει ιδανική και αυτό που μένει να φανεί είναι αν ο Μπράουν θα μπορέσει να προσαρμοστεί άμεσα στη νέα του ομάδα. Σε κάθε περίπτωση πάντως η διοίκηση του Θρύλου κινήθηκε γρήγορα και έκανε μία πολύ καλή επιλογή παίκτη, ίσως την ιδανικότερη, ώστε να βελτιώσει το κλίμα και την απόδοση της ομάδας ενόψει της συνέχειας, φτάνοντας στο τέλος της σεζόν στην επίτευξη των στόχων της ομάδας.

Ο Μπράουν όπως τόνισε και σε δηλώσεις του διψάει για το ελληνικό πρωτάθλημα και την Ευρωλίγκα και είναι έτοιμος να το δείξει και μέσα στα παρκέ με τη φανέλα του Θρύλου.

Δείτε μερικές από τις καλύτερες στιγμές του στα παρκέ από την Ευρώπη, αλλά και από το NBA:

Διαβάστε επίσης

«Μαντέψτε ποιος επέστρεψε» (pic)

«Μαντέψτε ποιος επέστρεψε» (pic)

Η Ευρωλίγκα ανάρτησε μία φωτογραφία στα social media με τον Μπόμπι Μπράουν, με τον Αμερικανό μπομπέρ να γυρίζει στην Ευρωλίγκα αυτή τη φορά για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Και επίσημα στον Θρύλο ο Μπράουν

Και επίσημα στον Θρύλο ο Μπράουν

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Αμερικανού γκαρντ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους ερυθρόλευκους μέχρι το τέλος της σεζόν.