Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ο Σπανούλης έκανε αυτό που κάνει καλύτερα»

«Ο Σπανούλης έκανε αυτό που κάνει καλύτερα»
Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2018 - 23:33

Χαρούμενος για την επιστροφή του ΣΕΦ, όχι όμως για την εμφάνιση της ομάδας του απέναντι στον Ολυμπιακό, ήταν ο Ερικ Γκριν.

Ο πρώην «ερυθρόλευκος» και νυν παίκτης της Βαλένθια, τόνισε μετά το παιχνίδι πως: «Είχα μια ευκαιρία να παίξω απέναντι σε αυτούς τους παίκτες και τον κόσμο. Τους ευχαριστώ για το καλωσόρισμα. Τους εκτιμάω, αγαπάω την Ελλάδα και τον κόσμο. Εκτιμώ ό,τι κάναμε πέρυσι, που φτάσαμε μέχρι το Final 4. Ήταν μια ευκαιρία να επιστρέψω και να παίξω».

Αναφορικά με το παιχνίδι, ο Γκριν ο οποίος σκόραρε 13 πόντους, σχολίασε πως : «Ήταν ένα πολύ καλό ματς. Ήμασταν εκεί, ήμασταν ανταγωνιστικοί. Στο τέλος ο Σπανούλης έκανε αυτό που κάνει καλύτερα. Γινόμαστε καλύτεροι ως ομάδα. Θα πρέπει να βελτιωθούμε, να παίζουμε σταθερά για 40'. Δεν είναι εύκολο να βρούμε κίνητρο. Πάντα έχουμε κάτι να αποδείξουμε. Στην Ισπανία θέλουμε να πετύχουμε ό,τι και πέρυσι. Στην Ευρωλίγκα θέλουμε να παλεύουμε και να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Στη αρχή της σεζόν είχαμε τραυματισμούς και ήττες. Μας πήγε κάπως πίσω αυτό».

Διαβάστε επίσης

Της ήπιε το αίμα…

Της ήπιε το αίμα…

Με τον Βασίλη Σπανούλη (25 πόντους, 9 ασίστ) σε εκπληκτική βραδιά ο Ολυμπιακός κέρδισε τη Βαλένθια με 80-70 για την 23 αγωνιστικής της Ευρωλίγκας για το 16-7 στη βαθμολογία

Η αγκαλιά του Γκριν με τον Σπανούλη (pic)

Η αγκαλιά του Γκριν με τον Σπανούλη (pic)

Ο Αμερικανός γκαρν της Βαλένθια, μετά το τέλος της αναμέτρησης, αγκαλιάστηκε με τον αρχηγό του Θρύλου, με τον οποίο πέρσι ήταν συμπαίκτες στο μεγάλο λιμάνι!