Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι»

«Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι»
Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2018 - 14:22

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΤΟΛΗΣ ΛΕΟΥΣΗΣ

Δεν ήταν καλός, όμως σίγουρα οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να πάρουν ένα ακόμα ροζ φύλλο αγώνα. Ο λόγος για τον Μπράιαν Ρόμπερτς, που τόνισε μετά το παιχνίδι με την Βαλένθια ότι: «Στο πρώτο δεκάλεπτο παίξαμε πολύ καλή άμυνα. Στο δεύτερο δεκάλεπτο χαλαρώσαμε στην άμυνα, αλλά συνολικά πιστεύω πως κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Προερχόμασταν από μία ήττα που μας στοίχισε έναν τίτλο. Πρέπει, όμως, να μείνουμε ενωμένοι. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Αυτό είναι το κλειδί. Δεν πιστεύω πως χρειαζόμασταν έξτρα κίνητρο. Χάσαμε έναν τίτλο και αυτό μας πλήγωσε. Έχουμε, όμως, στόχους που ακόμα μπορούμε να υλοποιήσουμε. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά».

Ο Αμερικανός γκαρντ από την μεριά του, σχολίασε για τα σκαμπανεβάσματα εμφανίζει ο Ολυμπιακός στην απόδοσή του ότι «Πρέπει σε κάθε παιχνίδι να κάνουμε ό,τι καλύτερο. Υπάρχουν σκαμπανεβάσματα, αλλά πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στους στόχους μας».

Για το ματς με τον Παναθηναϊκό που είναι το επόμενο του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα, ο Ρόμπερτς δήλωσε: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι. θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Είναι μία πρόκληση. Το κίνητρο είναι μεγάλο και για τις δύο ομάδες. Έχουμε μία εβδομάδα μπροστά μας για να προετοιμαστούμε και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο» και συνέχισε αναφερόμενος στον Βασίλη Σπανούλη ότι «Πραγματοποίησε μία σπουδαία εμφάνιση. Το είπα και στον Γιάνις (σ.σ. Στρέλνιεκς) στο τέλος του αγώνα. Είναι ένας μεγάλος παίκτης κι έκανε αυτό που ξέρει».

Τέλος για την απόκτηση του Μπόμπι Μπράουν υποστήριξε: «Δεν μπορώ να ελέγξω τι κάνει η ομάδα. Η ομάδα θέλει να βελτιωθεί, αλλά κι εγώ έχω τον ίδιο σκοπό. Τον γνωρίζω, είναι ένας πολύ καλός παίκτης, πιστεύω πως θα μας βοηθήσει και θα δούμε τι θα συμβεί».

Διαβάστε επίσης

 «Μεγάλη νίκη» (pic)

«Μεγάλη νίκη» (pic)

Ο Μπόμπι Μπράουν, o οποίος από την Πέμπτη ανήκει και επίσημα στον Θρύλο, πανηγύρισε στα social media τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί της Βαλένθια.