Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η Κίμκι του Μπαρτζώκα συνέτριψε τον Παναθηναϊκό!

Η Κίμκι του Μπαρτζώκα συνέτριψε τον Παναθηναϊκό!
Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2018 - 21:03

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε η Κίμκι του Γιώργου Μπαρτζώκα τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, για την 23η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Η ομάδα του πρώην «ερυθρόλευκου» προπονητή δεν αντιμετώπισε κανένα απολύτως πρόβλημα απέναντι στους «πράσινους» και επικράτησε εύκολα με 78-61.

Οι Ρώσοι μπήκαν από την αρχή πολύ δυνατά και έκλεισαν το πρώτο δεκάλεπτο μπροστά στο σκορ με 24-18. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν με το πόδι καρφωμένο στο γκάζι και το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 46-31. Η ίδια συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος, με το τελικό 78-61 να… κολακεύει τον Παναθηναϊκό, ο οποίος δεν κατάφερε σε κανένα σημείο της αναμέτρησης να κοντράρει την Κίμκι.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Σβεντ με 20 πόντους, ενώ από κοντά ακολούθησε ο Γκιλ με 16. Με αυτή τη νίκη η Κίμκι έφτασε τις 14 στη διοργάνωση και έπιασε τον Παναθηναϊκό στην 4η θέση.

Τα δεκάλεπτα: 24-18, 46-31, 63-46, 78-61

Διαβάστε επίσης

Βασίλης Σπανούλης: Το τοτέμ του Θρύλου

Βασίλης Σπανούλης: Το τοτέμ του Θρύλου

Ο αρχηγός συνεχίζει απτόητος να δίνει απαντήσεις στο παρκέ, να είναι ο απόλυτος ηγέτης του Ολυμπιακού και να προσεγγίζει εκπληκτικά προσωπικά ρεκόρ στην Ευρωλίγκα.