Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι ρέφερι του ΠΑΟ-Ολυμπιακός

Οι ρέφερι του ΠΑΟ-Ολυμπιακός
Πέμπτη, 1 Μαρτίου 2018 - 12:17

Τους διαιτητές που θα διευθύνουν την αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ για την 24η αγωνιστική της Ευρωλίγκα έκανε γνωστούς η διοργανώτρια αρχή.

Πιο συγκεκριμένα, οι Ντανιέλ Ιερεθουέλο (Ισπανός), Νραμίρ Γιαβόρ (Σλοβένος) και ο Φερνάντο Ρότσα (Πορτογάλος) θα σφυρίξουν σε αυτή την αναμέτρηση.

Υπενθυμίζουμε ότι ο αγώνας είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει αύριο, Παρασκευή (02/03) στις 21:15.

Διαβάστε επίσης

Δίψα… για το διπλό στο ΟΑΚΑ

Δίψα… για το διπλό στο ΟΑΚΑ

Οι παίκτες του Ολυμπιακού βρίσκονται στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και θέλουν να δώσουν απαντήσεις μέσα στο παρκέ παίρνοντας τη νίκη που θα τους φέρει ακόμη πιο κοντά στο πλεονέκτημα της έδρας στην Ευρωλίγκα.

«Ξέρω τι θα κάνει ο Μπράουν» (vid)

«Ξέρω τι θα κάνει ο Μπράουν» (vid)

Ο Τζέιμς Χάρντεν μίλησε για τον πρώην συμπαίκτη του στους Χιούστον Ρόκετς και νυν παίκτη του Ολυμπιακού Μπόμπι Μπράουν, τονίζοντας ότι είναι σίγουρος ότι θα μπει μέσα στο παρκέ και θα σκοράρει.

Το πρώτο ντέρμπι του Μπράουν

Το πρώτο ντέρμπι του Μπράουν

Ο Αμερικανός γκαρντ αναμένεται να κάνει το επίσημο ντεμπούτο του στο ματς με τον Παναθηναϊκό και για αυτό όλοι οι συμπαίκτες του και το προπονητικό τιμ προσπαθούν να τον βάλουν στο κλίμα αυτού του αγώνα.

Ώρα για απαντήσεις... (;)

Ώρα για απαντήσεις... (;)

Τι πρέπει να προσέξει ο Ολυμπιακός, τι να εκμεταλλευτεί… Τα στηρίγματα στον Σπανούλη, το «τρικ» στην άμυνα, ο πλουραλισμός που χρειάζεται στην επίθεση και… το ερωτηματικό με Μπράουν!