Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ακόμη ένα βήμα για το πλεονέκτημα έδρας

Ακόμη ένα βήμα για το πλεονέκτημα έδρας
Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2018 - 12:12

Πανέτοιμος για ακόμη μία ευρωπαϊκή μάχη είναι ο Ολυμπιακός, ο οποίος θα αντιμετωπίσει απόψε, Πέμπτη (15/03) στις 21:00 την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ για την 26η αγωνιστική της Ευρωλίγκα. Live από το gavros.gr/NS2.

Ο Θρύλος είναι αποφασισμένος να παλέψει με όλες του τις δυνάμεις για τη νίκη, η οποία θα τον φέρει ακόμη πιο κοντά από την εξασφάλιση του πλεονεκτήματος έδρας ενόψει των πλέι οφ της διοργάνωσης.

Οι παίκτες των «ερυθρόλευκων» θέλουν να φτάσουν στην 19η νίκη τους στην Ευρωλίγκα και να την αφιερώσουν στον Γιάννη Σφαιρόπουλο, ο οποίος έχασε τον πατέρα του πριν από μερικές ημέρες, ωστόσο θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας, κάτι το οποίο αναγνωρίζεται από όλους.

Στα αγωνιστικά μοναδικό πρόβλημα είναι αυτό του Κώστα Παπανικολάου, ο οποίος δεν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και έτσι τέθηκε εκτός διάθεσης του Έλληνα κόουτς για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Οι Πειραιώτες θα έχουν ως επιπλέον όπλο στη μάχη με τους «μπλαουγκράνα» τη δύναμη του κόσμου τους, ο οποίος αναμένεται να δημιουργήσει πολύ όμορφη ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ.

Διαβάστε επίσης

Με τον κόσμο στο πλευρό του

Με τον κόσμο στο πλευρό του

Οι ΓΑΥΡΟΙ αναμένεται να γεμίσουν το Φαληρικό γήπεδο και να στηρίξουν τις προσπάθειες των παικτών του Γιάννη Σφαιρόπουλου στο ματς με την Μπαρτσελόνα.

«Όλοι θα παίξουμε και για τον Κώστα»

«Όλοι θα παίξουμε και για τον Κώστα»

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε για τη… διπλοβάρδια εν τη απουσία του Παπανικολάου και επεσήμανε πως πάντα είναι επικίνδυνη η Μπαρτσελόνα πόσο μάλλον τώρα που παίζει με άλλον «αέρα»