Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Κάναμε ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι»

«Κάναμε ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι»
Κυριακή, 1 Απριλίου 2018 - 16:58

Ολοκληρωμένο παιχνίδι έκανε η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού κόντρα στον Αθηναϊκό φτάνοντας σε μία ακόμη άνετη νίκη, όπως τόνισε στις δηλώσεις της η Όλγα Χατζηνικολάου.

Η παίκτρια των «ερυθρόλευκων» σημείωσε ότι εκείνη και οι συμπαίκτριές της έκαναν ένα από τα καλύτερά τους ματς τη φετινή σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της:

«Παίξαμε πάρα πολύ καλά και ουσιαστικά είχαμε πει μεταξύ μας πως πρέπει να παίξουμε πάρα πολύ καλά γιατί στατιστικά πριν την διακοπή για τις γιορτές οι ομάδες χαλαρώνουν, γιατί έχουν ανάγκη από ξεκούραση και το μυαλό τους είναι αλλού. Αυτό δείχνει από μόνο του ότι είμαστε μεγάλη ομάδα και είμαστε σε καλό δρόμο και είμαστε συγκεντρωμένες σε κάθε παιχνίδι. Θεωρώ ότι σήμερα παίξαμε ένα από τα καλύτερά μας παιχνίδια και στην επίθεση αλλά και στην άμυνα. Ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι. Οσο πλησιάζει το τέλος εμείς πατάμε… γκάζι. Είμαστε καλύτερες και βασικά είμαστε όπως έπρεπε να είμαστε από την αρχή. Εχουμε ακόμα δύο παιχνίδια και θέλουμε να βελτιωνόμαστε συνεχώς».

Διαβάστε επίσης

Καταιγιστικός ο Θρύλος

Καταιγιστικός ο Θρύλος

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού επικράτησε εκτός έδρας με 97-48 του Αθηναϊκού διευρύνοντας το αήττητο σερί της σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις.