Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πάρα πολύ καλοί σε άμυνα και επίθεση»

«Πάρα πολύ καλοί σε άμυνα και επίθεση»
Κυριακή, 1 Απριλίου 2018 - 16:45

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού επικράτησε του Αθηναϊκού εκτός έδρας με 97-48 παίζοντας ωραίο μπάσκετ το οποίο άφησε ικανοποιημένο τον προπονητή των «ερυθρόλευκων».

Ο Κώστας Μίσσας τόνισε ότι η ομάδα του ήταν πάρα πολύ καλή, τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση, φτάνοντας έτσι σε ακόμη μία άνετη επικράτηση για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Μίσσα:

«Μετά το Κύπελλο ένα σημαντικό για μας ήταν να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι με τον Αθηναϊκό. Θεωρώ ότι όλη την εβδομάδα οι προπονήσεις μας ήταν σε υψηλότατο επίπεδο και αυτό είναι το ιδανικό κι όλας για αν μπορείς να έχεις τα στοιχεία της απόλυτης συγκέντρωσης σε ένα ματς και να μην υπάρχει η πιθανότητα να υποτιμήσεις τον αντίπαλο. Και θεωρώ ότι σήμερα ήμασταν πάρα πολύ καλοί σε άμυνα και επίθεση και από πλευράς μπάσκετ και ομαδικότητας ήμασταν θετικοί και σε υψηλότατο επίπεδο. Εύχομαι καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλους και καλές γιορτές».

Διαβάστε επίσης

Καταιγιστικός ο Θρύλος

Καταιγιστικός ο Θρύλος

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού επικράτησε εκτός έδρας με 97-48 του Αθηναϊκού διευρύνοντας το αήττητο σερί της σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις.

Εδώ είναι Πειραιάς!

Εδώ είναι Πειραιάς!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στις 19:30 στο ΣΕΦ την ΑΕΚ για την 21η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος. Live από το gavros.gr/CS4.