Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πάσχα στο… παρκέ!

Πάσχα στο… παρκέ!
Σάββατο, 7 Απριλίου 2018 - 18:34

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Δεν υπάρχουν και πολλά χρονικά περιθώρια. Μπαίνουμε άλλωστε στην τελική ευθεία και την πιο κρίσιμη καμπή της σεζόν, με τους «ερυθρόλευκους», πέραν της δουλειάς και της προετοιμασίας που θέλουν να κάνουν για τη σειρά των πλέι οφ της Ευρωλίγκας με την Ζαλγκίρις Κάουνας, να έχουν στο μυαλό τους και την κατάσταση των τραυματιών.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έδωσε το Μ. Σάββατο ρεπό στους παίκτες του ώστε να χαλαρώσουν και να ξεκουραστούν αλλά την Κυριακή του Πάσχα έχουν προγραμματισμένη προπόνηση στο ΣΕΦ, όπου αναμένουν να δουν και την κατάσταση των τραυματιών. Του Πρίντεζη και του Παπανικολάου που κάνουν ατομικό πρόγραμμα της τελευταίες ημέρες, του Μακλίν που πέρασε γαστρεντερίτιδα και δεν ήταν καν στο ΣΕΦ με την Ζαλγκίρις και του Τιλί.

Την εβδομάδα του Πάσχα, έχουν δύο παιχνίδια για το ελληνικό πρωτάθλημα. Τετάρτη του Πάσχα στο Λαύριο και Παρασκευή του Πάσχα στη Νέα Σμύρνη με Πανιώνιο. Σε αυτά τα δύο παιχνίδια, ευελπιστούν οι τραυματίες να πάρουν χρόνο συμμετοχής για να βρουν ρυθμό και όλοι μαζί να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τα παιχνίδια με την Ζαλγκίρις (18 και 20 του μηνός) στο ΣΕΦ.

Διαβάστε επίσης