Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σταθερά σε τροχιά πρόκρισης και πλεονεκτήματος!

Σταθερά σε τροχιά πρόκρισης και πλεονεκτήματος!
Σάββατο, 7 Απριλίου 2018 - 19:05

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Ο Ολυμπιακός, μπορεί να μην είχε καλό finish στην regular season της Ευρωλίγκας, παίρνοντας 1 νίκη στις τελευταίες 5 αγωνιστικές, ωστόσο, όπως και πέρσι, επέδειξε συνέπεια στην «διαδρομή» του σε αυτόν τον «μαραθώνιο» και μεγάλη σταθερότητα.

Τερμάτισε 3ος στην βαθμολογία με ρεκόρ 19-11 (όπως ακριβώς και πέρσι) και για 18 αγωνιστικές βρίσκονταν στην 2η θέση της βαθμολογίας και άλλες 9 αγωνιστικές στην 3η, όπου και τελικά εγκαταστάθηκε. Από μία φορά βρέθηκε στην 4η, την 5η και την 6η, καμία πιο κάτω από εκεί όντας σταθερά σε τροχιά πρόκρισης και πλεονεκτήματος.

Στην 6η θέση είχε βρεθεί μετά τις δύο απανωτές ήττες σε 5η και 6η αγωνιστική (Μπαρτσελόνα εκτός και Παναθηναϊκός εντός) και στην 5η, επίσης μετά τις δύο σερί ήττες του σε 19η και 20η αγωνιστική (Κίμκι και Ερυθρό Αστέρα εκτός).

Ολοκλήρωσε τη φετινή regular season με 12 νίκες στο ΣΕΦ και 7 «διπλά», όταν πέρσι είχε 11 νίκες στην έδρα του και 8 εκτός από αυτήν. Τις τελευταίες δε 5 αγωνιστικές, επίσης είχε μία νίκη.

Διαβάστε επίσης

Πάσχα στο… παρκέ!

Πάσχα στο… παρκέ!

Οι «ερυθρόλευκοι» το Μ. Σάββατο έχουν ρεπό αλλά Κυριακή του Πάσχα έχουν προγραμματισμένη προπόνηση αναμένοντας τους τραυματίες