Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πολύ δύσκολα ο Παπανικολάου

Πολύ δύσκολα ο Παπανικολάου
Πέμπτη, 19 Απριλίου 2018 - 01:04

Απών από το πρώτο ματς του Ολυμπιακού με την Ζαλγκίρις ήταν ο Κώστας Παπανικολάου. Η απουσία του από τις τελευταίες αναμετρήσεις του Θρύλου στην Ευρωλίγκα έχει στοιχίσει αρκετά στους «ερυθρολεύκους», όσον αφορά στο κομμάτι της αμυντικής συμπεριφοράς. Και το μεγάλο ερώτημα που προκύπτει είναι εάν θα προλάβει να είναι έτοιμος για το δεύτερο ματς του ΣΕΦ.

Κάτι που αυτή την ώρα δεν είναι εφικτό να απαντήσει κανείς -είτε θετικά, είτε αρνητικά- με βεβαιότητα. Σίγουρα οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του, αλλά τίποτα δεν πρέπει να αποκλειστεί. Πολλά θα φανούν την Πέμπτη, ίσως και την Παρασκευή το πρωί. Με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να είναι διατεθειμένος να το περιμένει ως την τελευταία στιγμή.

Για τον «Παπ» όλα έδειχναν πώς «έτρεχε» για να είναι έτοιμος για το πρώτο ματς στο Κάουνας, όμως δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να είναι σε θέση να προσφέρει και την Παρασκευή. Γι’ αυτό θα πρέπει να κάνουμε υπομονή για την Πέμπτη, ώστε να υπάρχει μια πιο ξεκάθαρη εικόνα σχετικά με την κατάσταση του «Παπ».

Διαβάστε επίσης

«Κάναμε ανόητα λάθη»

«Κάναμε ανόητα λάθη»

Ο Τζαμέλ Μακλίν εστίασε στην επόμενη ημέρα ώστε να διορθώσει ο Ολυμπιακός τα κακώς κείμενα και να επανέλθει