Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Sold out στον… πάγο

Sold out στον… πάγο
Δευτέρα, 23 Απριλίου 2018 - 22:02

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΑΟΥΝΑΣ: ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Στο Κάουνας διεξάγεται αυτή την εποχή το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα χόκεϊ επί πάγου με τη συμμετοχή και της Εθνικής Λιθουανίας. Που διεξάγεται; Στη Zalgirio Arena. Αυτή τη στιγμή που διαβάζεται αυτές τις αράδες, το γήπεδο είναι… παγοδρόμιο αλλά αύριο θα είναι έτοιμο όχι απλά για τον αγώνα αλλά και την προπόνηση του Ολυμπιακού το πρωί.

Όλο το βράδυ θα δουλεύουν ώστε να φτιάξουν το γήπεδο και πάλι για αγώνα μπάσκετ και πάνω από τον πάγο θα τοποθετηθεί το παρκέ. Η διαφορά μάλιστα που θα έχει το γήπεδο θα είναι μόλις 1 βαθμός κελσίου πιο κάτω. Μη φανταστεί κανείς δηλαδή ότι θα κάνει κρύο.

Ο Ολυμπιακός θα προπονηθεί κανονικά την Τρίτη στη Zalgirio Arena και την Τετάρτη στο βοηθητικό γήπεδο το οποίο βρίσκεται επίσης μέσα στη Zalgirio.

Το θετικό για τους «ερυθρόλευκους» είναι πως με την αλλαγή στο γήπεδο έχουν μειωθεί περίπου 2.500 θέσεις. Αυτές που βρίσκονται κοντά στο παρκέ οπότε θα έχει 2.500 λιγότερους Λιθουανούς να φωνάζουν. Sold out δεν έχει γίνει αλλά είναι θέμα χρόνου καθώς έχουν μείνει λιγότερα από 200 εισιτήρια ακόμα.

Διαβάστε επίσης

Άλλη εποχή… Ίδιος στόχος! (Pics-Vid)

Άλλη εποχή… Ίδιος στόχος! (Pics-Vid)

Ο Ολυμπιακός πάτησε στο Κάουνας συγκρατημένος αλλά έτοιμος για σκληρές μάχες- Το ερωτηματικό με τον Πρίντεζη και τα σχόλια για τον κλασικό Γιασικεβίτσιους