Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ο Ολυμπιακός ξέρει πώς ακριβώς πρέπει να παίζει τέτοια ματς»

«Ο Ολυμπιακός ξέρει πώς ακριβώς πρέπει να παίζει τέτοια ματς»
Τρίτη, 24 Απριλίου 2018 - 23:35

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΑΟΥΝΑΣ: ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Η Ζαλγκίρις εκμεταλλεύτηκε την έδρα της και προηγείται πλέον 2-1 στη σειρά με τον Ολυμπιακό. Έχει ένα αβαντάζ, αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα. Αυτό ήταν που εξήγησε μετά τον τρίτο αγώνα ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Ο τεχνικός της λιθουανικής ομάδας σχολίασε αρχικά: «Νομίζω πως παίξαμε με πάθος. Ήταν υπέροχο να βλέπουμε τον κόσμο να μας στηρίζει έτσι. Πρέπει να βελτιωθούμε μπασκετικά. Αυτά τα ματς στα πλέι οφ που μπορείς να αποκλείσεις τον αντίπαλο είναι τα δυσκολότερα στο μπάσκετ και η ομάδα απέναντι μας ξέρει πώς ακριβώς πρέπει να παίζει τέτοια ματς. Πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί στις λεπτομέρειες. Νομίζω ότι σήμερα χάσαμε λίγο την συγκέντρωσή μας στο τρίτο δεκάλεπτο. Το καλύτερο είναι ότι πλέον έχουμε το 2-1.Πρέπει τώρα να προετοιμαστούμε για τον επόμενο αγώνα..

Συνεχίζοντας ο κόουτς της Ζαλγκίρις πρόσθεσε: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μας, αλλά και τους οπαδούς μας για την σπουδαία ατμόσφαιρα. Ήταν δύσκολο παιχνίδι, παρά το αποτέλεσμα. Νομίζω πως οι παίκτες έδειξαν μαχητικό πνεύμα και είναι ώρα να ξεκουραστούμε, ώστε να είμαστε ξανά έτοιμοι την Πέμπτη. Το θετικό για εμάς είναι πως η σειρά βρίσκεται στο 2-1. Δεν έχει νόημα η τελική διαφορά στη νίκη»

Διαβάστε επίσης

«Υπερέχουμε σε εμπειρία»

«Υπερέχουμε σε εμπειρία»

Ο Γιώργος Μπόγρης σε δηλώσεις του τόνισε ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού είναι αρκετά πιο έμπειροι από αυτούς της Ζαλγκίρις.