Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Διάχυτη η απογοήτευση

Διάχυτη η απογοήτευση
Παρασκευή, 27 Απριλίου 2018 - 10:55

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Κατεβασμένα κεφάλια, σκυθρωπά πρόσωπα, πηγαδάκια και συζητήσεις χαμηλόφωνα για το τι πήγε στραβά, αρκετοί που… κουτσαίνουν, απόλυτη ησυχία στο αεροπλάνο της επιστροφής. Εικόνες και στιγμές που συνθέτουν την επιστροφή του Ολυμπιακού από το κρύο και βροχερό Κάουνας με τον αποκλεισμό στη πλάτη.

Οι «ερυθρόλευκοι», επέστρεψαν στην Αθήνα στις 03:30 περίπου τα ξημερώματα της Παρασκευής με την πτήση τσάρτερ που τους μετέφερε στην δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Λιθουανίας και υπό τη διακριτή παρουσία τα αστυνομίας, τόσο στην αίθουσα αφίξεων όσο και στο πάρκινγκ, επιβιβάστηκαν στο πούλμαν τους για το ΣΕΦ και από εκεί για τις οικείες τους.

Η στεναχώρια και η απογοήτευση είναι διάχυτη στο στρατόπεδο των «ερυθρόλευκων» που στο μεγαλύτερο κομμάτι του ταξιδιού είχαν χαθεί στις σκέψεις τους και στην απομόνωση του εαυτού τους και πλέον θέλουν να μαζέψουν τα ψυχικά αποθέματα που έχουν, να ανασυνταχθούν, να επανέλθουν και οι τραυματίες και να πιάσουν δουλειά για το πρωτάθλημα.

Μέχρι να ξεκινήσουν τα πλέι οφ του πρωταθλήματος έχουν τρία παιχνίδια ακόμα για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Το Σάββατο 5 Μαΐου παίζουν με τον ΠΑΟΚ στο ΣΕΦ (κεκλεισμένων), την Τετάρτη 9 του μηνός πάνε στη Λάρισα για το παιχνίδι με τον ΓΣΛ Φάρο και την Κυριακή 13/05 υποδέχονται τον Προμηθέα Πάτρας.

Παρασκευή και Σάββατο οι Πειραιώτες έχουν ρεπό ώστε να ξεκουραστούν και να αποφορτιστούν και την Κυριακή πιάνουν και πάλι δουλειά.

Διαβάστε επίσης

Τα κεφάλια ψηλά, ακολουθεί το πρωτάθλημα!

Τα κεφάλια ψηλά, ακολουθεί το πρωτάθλημα!

Η στενοχώρια και η απογοήτευση των «ερυθρόλευκων» είναι μεγάλη, ωστόσο θα πρέπει να ανασυνταχθούν για το μεγάλο στόχο της χρονιάς που δεν είναι άλλος από τον τίτλο του πρωταθλήματος.

Διήμερο ρεπό

Διήμερο ρεπό

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος άφησε ελεύθερους Παρασκευή και Σάββατο τους παίκτες του.