Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Παιχνίδια για όλους» από τον Ολυμπιακό και την ONE TEAM (Pics)

«Παιχνίδια για όλους» από τον Ολυμπιακό και την ONE TEAM (Pics)
Παρασκευή, 11 Μαΐου 2018 - 18:28

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει ενεργότατα τη δράση κοινωνικής ευθύνης στο πλαίσιο του προγράμματος ΟNE TEAM. Όπως ενημέρωσαν οι Πειραιώτες…

«Σε ένα υπέροχο εορταστικό κλίμα, με δυνατή μουσική, γήπεδο γεμάτο από κόσμο και παιδιά έτοιμα για δράση συγκεντρωθήκαμε σήμερα (11/05) στην αυλή του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. Ορίζοντες για το διήμερο πολιτισμού, ενημέρωσης και εκπαίδευσης. Πρόκειται για ένα 4ωρο αθλητικό πρόγραμμα με τίτλο «Παιχνίδια για Όλους», στο οποίο συμμετείχε και η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Τα 60 παιδιά Δημοτικών Σχολείων που έλαβαν μέρος χωρίστηκαν σε ομάδες των έξι ανά χρώμα και αναμετρήθηκαν στις δοκιμασίες-σταθμούς που είχαμε ορίσει. Όλοι μαζί έγιναν ένα με τους εκπαιδευόμενους από το ΚΕΕΠΕΑ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ και ανταποκρίθηκαν άριστα σε όλα τα παιχνίδια και στους στόχους.

Στο τέλος την απονομή την έκανε η μεγάλη δόξα του ελληνικού μπάσκετ, κ. Αργύρης Καμπούρης, ο οποίος αγκάλιασε τα παιδιά, φωτογραφήθηκε μαζί τους, μοίρασε αυτόγραφα, μίλησε για τις «χρυσές» βολές του και τους έδωσε συμβουλές ως πρωταθλητής, αλλά και ως γονιός».

Διαβάστε επίσης

Όλη η Ευρώπη πλέον ξέρει τι είστε… (Pics)

Όλη η Ευρώπη πλέον ξέρει τι είστε… (Pics)

Κάτι έψαχναν να δυναμιτίσουν από νωρίς το ελληνικό πρωτάθλημα και βρήκαν... ψύλλους στα άχυρα. Αβάσιμη και ανυπόστατη καταγγελία για τους Αγγελόπουλους όταν αυτοί συναίνεσαν στον Γιαννακόπουλο να μπαίνει στα γήπεδα της Α1.

Ο ΕΣΑΚΕ βραβεύει τον Σπανούλη! (Vid)

Ο ΕΣΑΚΕ βραβεύει τον Σπανούλη! (Vid)

Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος τιμάει τον αρχηγό του Θρύλου την Κυριακή για την ανάδειξή του σε 1ο σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος