Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Να πανηγυρίσουμε με τον κόσμο μας το πρωτάθλημα»

«Να πανηγυρίσουμε με τον κόσμο μας το πρωτάθλημα»
Σάββατο, 12 Μαΐου 2018 - 16:23

Ακόμη έναν τίτλο θα κατακτήσει η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, η οποία την Κυριακή (13/05) θα αντιμετωπίσει στο Κερατσίνι τον Φάρο στον 2ο τελικό του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Κώστας Μίσσας σε δηλώσεις του κάλεσε τον κόσμο της ομάδας να βρεθεί στο Κερατσίνι, ώστε να βοηθήσει τις παίκτριες να φτάσουν σε ακόμη μία νίκη, η οποία θα δώσει και τον τίτλο στον Θρύλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι το δεύτερο παιχνίδι για τη σειρά των τελικών των πλέι οφ απέναντι στον Φάρο, αυτήν την φορά στην έδρα του στο Κερατσίνι. Είναι μία αξιόλογη ομάδα και θα πρέπει να τηρήσουμε με μεγάλη συνέπεια τα αμυντικά μας πλάνα και από εκεί και πέρα στην επίθεση, να «χτυπήσουμε» τις αδυναμίες κάποιων κομματιών στην άμυνα του Φάρου.

Από την άλλη αξίζει να πούμε ότι και στο πρώτο ματς στη Γλυφάδα ο κόσμος ήρθε να μας στηρίξει. Τώρα παίζουμε στο Κερατσίνι και σίγουρα περιμένουμε πολύ περισσότερο κόσμο, έτσι ώστε να έχουμε και την υποστήριξή του και να μπορέσουμε μαζί τους να πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα».

Διαβάστε επίσης

Ο Πέρο Άντιτς για το back2back (Pic)

Ο Πέρο Άντιτς για το back2back (Pic)

Ο Πέρο Άντιτς δεν θα μπορούσε να ξεχάσει το back2back του Θρύλου στο Λονδίνο και έκανε και σχετικό ποστάρισμα στο instagram με μία πανηγυρική φωτογραφία με τον Έισι Λο.

Ευχές της ΚΑΕ στον Φασούλα

Ευχές της ΚΑΕ στον Φασούλα

Ο Παναγιώτης Φασούλας έχει σήμερα (12/05) τα γενέθλιά του και η ΚΑΕ Ολυμπιακός του ευχήθηκε χρόνια πολλά μέσω των social media της ομάδας.

Σηκώνει ακόμη ένα τρόπαιο!

Σηκώνει ακόμη ένα τρόπαιο!

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει την Κυριακή (13/05) στο Κερατσίνι τον Φάρο και με νίκη θα κάνει για 3η συνεχόμενη χρονιά το νταμπλ.