Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ευκαιρίες στους μικρούς

Ευκαιρίες στους μικρούς
Δευτέρα, 14 Μαΐου 2018 - 11:07

Ο Ολυμπιακός επικράτησε εύκολα του Προμηθέα Πατρών στο ΣΕΦ με 104-69 στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλους στη συγκεκριμένη αναμέτρηση είχε την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής στους μικρούς της ομάδας, προκειμένου να πάρουν πολύτιμες εμπειρίες, οι οποίες θα τους φανούν υπερπολύτιμες στο μέλλον.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Τσουμάνης, ο οποίος είναι μόλις 17χρονών, πραγματοποίησε την δεύτερη του εμφάνιση με την πρώτη ομάδα, έχοντας μάλιστα καλή παρουσία, σκοράροντας 7 πόντους με 2/4 δίποντα και 1/1 τρίποντα.

Από την άλλη ο Νίκος Αρσενόπουλος πήρε και εκείνος την ευκαιρία του, παρουσιάζοντας και εκείνος καλό πρόσωπο, καθώς σημείωσε 3 πόντους με 1/2 τρίποντα, μοιράζοντας παράλληλα 3 ασίστ, ενώ μάζεψε και 3 ριμπάουντ.

Οι νεαροί παίκτες της ομάδας αποτελούν το μέλλον και όταν δίνεται η ευκαιρία θα πρέπει να αγωνίζονται και να δείχνουν το αδιαμφισβήτητο ταλέντο που διαθέτουν, συλλέγοντας πολύτιμες εμπειρίες, κάτι το οποίο έγινε στο ματς με τους Πατρινούς.

Διαβάστε επίσης

Η παρακάμερα της κούπας (vid)

Η παρακάμερα της κούπας (vid)

Δείτε με μία άλλη ματιά όσα έγιναν στον τελικό στο Κερατσινί με τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού να κατακτά ακόμη ένα τρόπαιο.

Η κούπα στον αέρα! (vid)

Η κούπα στον αέρα! (vid)

Δείτε σε βίντεο τη στιγμή που η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού σηκώνει το τρόπαιο του πρωταθλήματος.