Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σε τρομερή κατάσταση ο Στρέλνιεκς

Σε τρομερή κατάσταση ο Στρέλνιεκς
Πέμπτη, 31 Μαΐου 2018 - 11:37

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΟΥΣΚΟΣ

Ο Ολυμπιακός έχει μπει στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος, έχοντας μπροστά του τους τελικούς του πρωταθλήματος κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Στα ημιτελικά οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 3-0 στη σειρά με αντίπαλο τον Προμηθέα Πατρών, σε ματς στα οποία ξεχώρισε ο Γιάνις Στρέλνιεκς.

Ο Λετονός γκαρντ του Ολυμπιακού έδειξε ότι βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση, με τους «ερυθρόλευκους» να χρειάζονται τον καλό Γιάνις και στους τελικούς με τον ΠΑΟ.

Ο 29χρονος πέτυχε 47 πόντους σε 3 αγώνες κόντρα στους Αχαιούς, ένας αριθμός αν μη τι άλλο εντυπωσιακός που δείχνει ότι αισθάνεται πολύ καλά στο πιο κατάλληλο σημείο της σεζόν.

Φυσικά, ο Στρέλνιεκς ήταν σταθερός και καλός σε όλη τη σεζόν, έχοντας όπως όλοι οι παίκτες μέσα σε τόσα πολλά παιχνίδια σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του. Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα δείχνει να βρίσκεται στα καλύτερά του, κάτι το οποίο είναι πάρα πολύ ελπιδοφόρο ενόψει τελικών.

Ο Στρέλνιεκς στην καλή του ημέρα ανεβάζει επίπεδο τον Ολυμπιακό και αυτό έχει φανεί τόσο στους αγώνες με τον Προμηθέα όσο και σε πολλά παιχνίδια μέσα στη σεζόν.

Ο Γιάνις στο πρώτο ματς με τους Αχαιούς σημείωσε 18 πόντους με 5/5 τρίποντα και 3/3 βολές. Στον δεύτερο αγώνα πέτυχε 7 πόντους με 2/2 δίποντα και 1/4 τρίποντα, ενώ στο τρίτο και τελευταίο ματς σημείωσε ατομικό ρεκόρ με τη φανέλα του Θρύλου, σημειώνοντας 22 πόντους με 2/4 δίποντα, 5/6 τρίποντα και 3/3 βολές.

Συνολικά, λοιπόν, ο γκαρντ των Πειραιωτών σούταρε 15 τρίποντα κόντρα στον Προμηθέα, σκοράροντας στα 11 από αυτά. Αν συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και κόντρα στον ΠΑΟ, ο Ολυμπιακός θα ανέβει κατά πολύ επίπεδο και θα αυξήσει σε πολύ σημαντικό βαθμό τις πιθανότητες να πετύχει τον στόχο του που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης

Βγαίνουν και «κάνουν φτερά»!

Βγαίνουν και «κάνουν φτερά»!

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε τον κόσμο της ομάδας ότι μπορεί να προμηθεύεται εισιτήρια για τον 2ο τελικό με τον ΠΑΟ (07/06) από την Παρασκευή (01/06).