Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Θρύλε γερά πρωτάθλημα ξανά» (vids)

«Θρύλε γερά πρωτάθλημα ξανά» (vids)
Κυριακή, 3 Ιουνίου 2018 - 22:51
Αρθρογράφος: Γιώργος Ουσταμανωλάκης
ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΣΤΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

Πριν αρχίσει η σειρά με τον ΠΑΟ, τον Ολυμπιακό τον είχαν… τελειωμένο. Οι «αντικειμενικοί» έλεγαν για… σκούπες από την πλευρά των «πράσινων» και πώς ο Θρύλος δεν είχε τύχη σε αυτή τη σειρά.

Οι ΜΑΓΚΕΣ με τα ΚΟΚΚΙΝΑ, όμως, πήγαν στο ΟΑΚΑ και νίκησαν τον Παναθηναϊκό, παρά την αισχρή και προκλητική διαιτησία υπέρ των γηπεδούχων. Τεράστιο διπλό, ΚΑΡΥΔΑΤΟ! Γεγονός που προκάλεσε μεγάλο ενθουσιασμό στο λαό του Θρύλου.

Το βράδυ της Κυριακής σχεδόν 200 ΓΑΥΡΟΙ περίμεναν την άφιξη της αποστολής που γύρισε από το ΟΑΚΑ και υποδέχθηκαν τους «ερυθρόλευκους» και έγινε χαμός! Καπνογόνα και αποθέωση για τους θριαμβευτές του ΟΑΚΑ.

Με το σύνθημα: «Θρύλε γερά, πρωτάθλημα» και την ιαχή «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ» να δονεί την ατμόσφαιρα στον προαύλιο χώρο του ΣΕΦ. Συνθήματα αποθέωσης για όλους τους παίκτες, για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, για τον Μίλαν Τόμιτς. Για όλα τα μέλη της αποστολής. Και βεβαίως κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και του Γιώργου Βασιλακόπουλου, προέδρου της ΕΟΚ.

Στον Γιάννη Σφαιρόπουλο φώναξαν οι ΓΑΥΡΟΙ πώς «εσύ το πήρες το ματς, Γιάννη», ενώ αποθέωσαν και τον Γιώργο Μπόγρη.

Διαβάστε επίσης

100άρης ο Πρίντεζης στα πλέι οφ!

100άρης ο Πρίντεζης στα πλέι οφ!

Ο Γιώργος Πρίντεζης έφτασε τις 100 συμμετοχές στα πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος όντας ο 8ος παίκτης στην ιστορία που το καταφέρνει…