Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο ρόλος «κλειδί» του Στρέλνιεκς

Ο ρόλος «κλειδί» του Στρέλνιεκς
Σάββατο, 16 Ιουνίου 2018 - 12:14
Αρθρογράφος: Δημήτρης Κρούσκος
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΟΥΣΚΟΣ

Σε… ρυθμούς 5ου τελικού βρίσκονται όλοι στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο, σε ένα παιχνίδι το οποίο θα κρίνει τον τίτλο του φετινού πρωταθλήματος.

Ένας από τους παίκτες «κλειδιά» της συγκεκριμένης αναμέτρησης θα είναι ο Γιάνις Στρέλνιεκς. Ο Λετονός άσος έχει δείξει πάρα πολλές φορές μέσα στη σεζόν το πόσο καθοριστικός είναι στο παιχνίδι των «ερυθρόλευκων» και η απόδοσή του θα παίξει σημαντικό ρόλο στην έκβαση της αναμέτρησης στο ΟΑΚΑ.

Ο 29χρονος έχει σημειώσει 18 πόντους στις δύο νίκες των «ερυθρόλευκων» στη σειρά των τελικών, 7 στον 1ο τελικό και 11 στον 4ο, σουτάροντας με πολύ καλά ποσοστά (3/4) πίσω από τη γραμμή των 6.75.

Αντίθετα, στους δύο τελικούς, όπου οι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν από τον ΠΑΟ o Στρέλνιεκς σημείωσε μόλις 3 πόντους συνολικά με 1/5 τρίποντα.

Ο Στρέλνιεκς μπορεί να κάνει τη διαφορά στον 5ο τελικό και να δώσει πολύτιμες βοήθειες στον Γιάννη Σφαιρόπουλο για το διπλό στο ΟΑΚΑ, με τον Λετονό να δείχνει στο ΣΕΦ ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, με τους 11 πόντους του, με τα 2/3 τρίποντα και 1/2 δίποντα, έχοντας και 3 τελικές πάσες προς τους συμπαίκτες του.

Διαβάστε επίσης

«Θα δώσουμε και την ψυχή μας»!

«Θα δώσουμε και την ψυχή μας»!

Στο blog του στον ΕΣΑΚΕ «έγραψε» ο Τζαμέλ Μακλίν δίνοντας υπόσχεση στον κόσμο πως θα παίξουν με πάθος οι «ερυθρόλευκοι» και θα δώσουν τη ψυχή τους για το πρωτάθλημα

Ένα παιχνίδι ακόμη για το πρωτάθλημα...

Ένα παιχνίδι ακόμη για το πρωτάθλημα...

Οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου με ανεβασμένη ψυχολογία θα πρέπει να πάνε την Κυριακή (17/06) στο ΟΑΚΑ για να παίξουν το μπάσκετ τους και να μην επηρεαστούν σε καμία περίπτωση από τα όσα θα συναντήσουν...