Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Προσδοκούσα να ανταγωνιστώ τον Σπανούλη»

«Προσδοκούσα να ανταγωνιστώ τον Σπανούλη»
Κυριακή, 24 Ιουνίου 2018 - 12:09

Ο Βασίλης Σπανούλης έχει καταφέρει να χτίσει το δικό του μύθο στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, κάτι το οποίο συνεχίζει να κάνει, εμπνέοντας αρκετούς παίκτες, οι οποίοι προσπαθούν να τον μιμηθούν ή ανυπομονούν να παίξουν μαζί του.

Μία τέτοια περίπτωση είναι ο Αμεντέο Ντέλα Βάλε, ο οποίος αποκτήθηκε από την Αρμάνι Μιλάνο. Σε δηλώσεις του, λοιπόν, τόνισε ότι πάντα προσδοκούσε να ανταγωνιστεί τον Βασίλη Σπανούλη και τον Αλεξέι Σβεντ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήθελα να επιστρέψω σε αυτό το επίπεδο στην Ευρώπη. Το να ανταγωνιστώ τον Σπανούλη και τον Σβεντ ήταν κάτι που προσδοκούσα. Έχω αρκετή δουλειά μπροστά μου και από την παρουσία μου στο Eurocup είχα σημαντική άνοδο. Τώρα… σκαρφάλωσα στο κορυφαίο επίπεδο».

Διαβάστε επίσης

Πιάνει λιμάνι ο Ντέιβιντ Μπλατ!

Πιάνει λιμάνι ο Ντέιβιντ Μπλατ!

Προπονητής του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο Ντέιβιντ Μπλατ, ο οποίος συμφώνησε στην τελευταία προσφορά των «ερυθρόλευκων»- Απομένουν τα τυπικά και οι ανακοινώσεις.

Στην τελική ευθεία για το deal με Μπλατ!

Στην τελική ευθεία για το deal με Μπλατ!

Στον Ολυμπιακό φορτσάρουν για να ολοκληρωθεί η συμφωνία με τον Αμερικανοισραηλινό τεχνικό και στη συνέχεια να πάρει σειρά ο σχεδιασμός της ομάδας και οι ανανεώσεις.