Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σειρά έχουν οι ανανεώσεις...

Σειρά έχουν οι ανανεώσεις...
Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2018 - 11:58

Στον πάγκο του Ολυμπιακού θα συνεχίσει όπως όλα φαίνονται ο Ντέιβιντ Μπλατ, καθώς όπως σας ενημέρωσε το gavros.gr το βράδυ της Κυριακής (24/06) έχει επέλθει οριστική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται άμεσα, λοιπόν, να τελειώσουν το θέμα του προπονητή, το οποίο ήταν όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό το νούμερο ένα ζήτημα που απασχολούσε τους ανθρώπους της ομάδα.

Πλέον, αφού τελειώσει οριστικά η μετακίνηση του Αμερικανοισραηλινού στον Θρύλο, οι Πειραιώτες θα επικεντρωθούν στο κεφάλαιο ανανεώσεις, το οποίο έχει επίσης πολύ μεγάλη σημασία για το μέλλον της ομάδας.

Τα συμβόλαια των Βασίλη Σπανούλη, Κώστα Παπανικολάου και Ιωάννη Παπαπέτρου λήγουν με τον Θρύλο και έτσι οι «ερυθρόλευκοι» το αμέσως προσεχές διάστημα θα προχωρήσουν σε συζητήσεις για την ανανέωση των συμβολαίων τους.

Φυσικά, οι ανανεώσεις των τριών αυτών παικτών δεν είναι τα μόνα θέματα που πρέπει να λύσουν οι άνθρωποι των Πειραιωτών, οι οποίοι πάντως με τον Ντέιβιντ Μπλατ στο τιμόνι τους θα ξεκινήσουν να τρέχουν το σχεδιασμό της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.

Διαβάστε επίσης

Αποχαιρέτησε τον Μπλατ η Νταρουσάφακα

Αποχαιρέτησε τον Μπλατ η Νταρουσάφακα

Η τουρκική ομάδα με ανακοίνωσή της ευχαρίστησε τον Αμερικανοισραηλινό προπονητή για την προσφορά του στην ομάδα, ο οποίος βρίσκεται προ των πυλών του Ολυμπιακού.

Πιάνει λιμάνι ο Ντέιβιντ Μπλατ!

Πιάνει λιμάνι ο Ντέιβιντ Μπλατ!

Προπονητής του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο Ντέιβιντ Μπλατ, ο οποίος συμφώνησε στην τελευταία προσφορά των «ερυθρόλευκων»- Απομένουν τα τυπικά και οι ανακοινώσεις.