Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ολυμπιακός περιμένει απάντηση από τον Παπαπέτρου!

Ο Ολυμπιακός περιμένει απάντηση από τον Παπαπέτρου!
Πέμπτη, 5 Ιουλίου 2018 - 21:12
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Έχουν επιταχύνει για τα καλά στον Ολυμπιακό την τελευταία εβδομάδα. Μετά την πρόσληψη του Ντέιβιντ Μπλατ, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ήδη ανανεώσει τα συμβόλαια των Βασίλη Σπανούλη (για 1 χρόνο) και Κώστα Παπανικολάου (τριετές κλειστό), πραγματοποίησαν την πρώτη τους μεταγραφή με τον Ουίλιαμς-Γκος και αναμένουν πλέον την απάντηση του Ιωάννη Παπαπέτρου, όσο ο τεχνικός του Ολυμπιακού αναζητάει παράλληλα τα υπόλοιπα κομμάτια του παζλ.

Στην περίπτωση του Ιωάννη Παπαπέτρου, ραντεβού δεν έχει προγραμματιστεί ακόμα. Τουλάχιστον μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές. Συναντήθηκε ο εκπρόσωπός του με τον Γιώργο Σκινδήλια, όπου ο Ολυμπιακός κατέθεσε την πρότασή του για τρία χρόνια, εστιάστηκε μία διαφορά και το θέμα έχει μείνει εκεί, με τους «ερυθρόλευκους» να αναμένουν την απάντηση του 24χρονου φόργουορντ. Αυτό δεν σημαίνει «ναι» ή «όχι» αλλά ακόμα και την αντι-πρότασή του. Να πει τι θα ήθελε, με τι θα ήταν ικανοποιημένος, ώστε να καθίσουν ξανά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και να τα πουν ώστε να επέλθει συμφωνία.

Εκεί βρίσκεται το όλο θέμα λοιπόν, με τον Παπαπέτρου να μην έχει ζητήσει συνάντηση με τους Αγγελόπουλους (σ.σ. όπως έκανε ο Παπανικολάου) και να αναμένεται νέα επικοινωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Διαβάστε επίσης