Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κόλιανιν: «Είδα πολλή όρεξη από τους παίκτες μου, πήραμε αυτό που θέλαμε»

Κόλιανιν: «Είδα πολλή όρεξη από τους παίκτες μου, πήραμε αυτό που θέλαμε»
Τρίτη, 14 Μαΐου 2024 - 21:12

Τις υποχρεώσεις της στην προημιτελική φάση του Champions League ολοκλήρωσε νικηφόρα, η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού. Μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας στον Λαιμό, με τη νίκη (8-16) επί του Απόλλωνα Σμύρνης, στον τελικό του Final-8, ο Θρύλος επέστρεψε με τον καλύτερο τρόπο στη «μάχη» της Ευρώπης, αφού επικράτησε με 17-12 της Μπρέσια στο Παπαστράτειο, για την 6η και τελευταία αγωνιστική των προημιτελικών ομίλων του Champions League και έκανε το καθήκον του.

Οι «ερυθρόλευκοι», πλέον, με 14 βαθμούς στον όμιλο τους, περιμένουν την τελική κατάταξη των προημιτελικών (Φερεντσβάρος-Μπαρτσελονέτα: 14/5 | 21:00, Προ Ρέκο-Νόβι Μπέογκραντ: 15/5 | 20:00), ώστε να μάθουν τον αντίπαλό τους στον ημιτελικό του Final-4 της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης στη Βαλέτα της Μάλτας (5-7/6).

Ο κόουτς του Ολυμπιακού, Χέρβο Κόλιανιν, δήλωσε: «Πήραμε άλλη μία ευρωπαϊκή νίκη και τελειώσαμε αυτή τη φάση των ομίλων. Μετά το Κύπελλο, όπως είναι λογικό, δεν ήταν εύκολο να έρθουμε εδώ και να δώσουμε τα πάντα και να παίξουμε το πόλο που παίζουμε τον τελευταίο καιρό. Ωστόσο, είδα πάλι πολλή όρεξη από τα παιδιά, είμαι ικανοποιημένος, πήραμε αυτό που θέλαμε και συνεχίζουμε».

Διαβάστε επίσης