Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ερχεται στην Ελλάδα ο Ουίλιαμς-Γκος!

Ερχεται στην Ελλάδα ο Ουίλιαμς-Γκος!
Παρασκευή, 6 Ιουλίου 2018 - 00:38

Παίκτης του Ολυμπιακό είναι ο Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος από την Πέμπτη το πρωί. Ο Θρύλος ανακοίνωσε την πρώτη του μεταγραφή στην «εποχή Μπλατ», αποκτώντας τον Αμερικανό γκαρντ για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο Ουίλιαμς-Γκος λοιπόν, αναμένεται τις 11 Ιουλίου στην Ελλάδα, για να περάσεις από ιατρικές εξετάσεις και να γνωρίσει από κοντά τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, κάτι που γνωστοποίησε η πρώην ομάδα του, Παρτιζάν. «Ο Νάιτζελ στις 11 Ιουλίου αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και με την ολοκλήρωσή τους θα ενεργοποιηθεί η ρήτρα αγοράς, σύμφωνα με την οποία η Παρτιζάν θα εισπράξει 100.000 δολάρια», αναφέρει μεταξύ άλλων, η σερβική ομάδα.

Γ.Κ.

Διαβάστε επίσης

Κώστα ψυχάρα Ολυμπιακάρα! (vids)

Κώστα ψυχάρα Ολυμπιακάρα! (vids)

Ο Κώστας Παπανικολάου έμεινε στο Λιμάνι της καρδιάς του και εμείς στο gavros.gr σας παρουσιάζουμε μερικές από τις καλύτερες στιγμές του με τα ερυθρόλευκα.

«Θέλω να κερδίσουμε τα πάντα»

«Θέλω να κερδίσουμε τα πάντα»

Ο Γουίλιαμς-Γκος μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ Ολυμπιακός για την επιλογή του να έρθει στους «ερυθρόλευκους», την τιμή που νιώθει όντας μέλος αυτής της ιστορικής ομάδας, όπως την χαρακτήρισε, καθώς και για τους στόχους του με τους Πειραιώτες.