Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κώστα ψυχάρα Ολυμπιακάρα! (vids)

Κώστα ψυχάρα Ολυμπιακάρα! (vids)
Παρασκευή, 6 Ιουλίου 2018 - 10:56

Ο Κώστας Παπανικολάου θα συνεχίσει να αγωνίζεται για τα, τουλάχιστον, επόμενα 3 χρόνια στον Ολυμπιακό, όπως ανακοίνωσε τη χθεσινή ημέρα, Πέμπτη (05/07) η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ.

Ο «Παπ» παραμένει στο Λιμάνι της καρδιάς του, προκειμένου να προσπαθήσει και εκείνος να βοηθήσει τον Θρύλο να επιστρέψει τη νέα χρονιά στις επιτυχίες.

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού έχει αποδείξει τι μπορεί να κάνει μέσα στο παρκέ, παίζοντας φοβερές άμυνες σε πολλές και διαφορετικές θέσεις, έχοντας πολύ καλό ποσοστό στα σουτ πίσω από τα 6.75, έχοντας βελτιώσει και άλλα κομμάτια στην επίθεσή του.

Το πιο σημαντικό κομμάτι που δίνει βέβαια ο Παπανικολάου στον Ολυμπιακό τα τελευταία χρόνια είναι η ενέργεια, το τεράστιο πάθος που παρακινεί και τους υπόλοιπους να τα δώσουν όλα για τη νίκη, με τον ίδιο τον «Παπ» να ματώνει για τη φανέλα του Θρύλου και φυσικά αυτό (και όχι μόνο) να έχει οδηγήσει τον κόσμο της ομάδας να τον αγαπήσει.

Ο Κώστας είναι ψυχάρα, είναι Ολυμπιακάρα και δεν θα μπορούσε να πάει πουθενά αλλού, παραμένοντας στην ομάδα της καρδιάς του.

Ο Θρύλος βοήθησε τον «Παπ» να δείξει το ταλέντο του και εκείνος από την πλευρά του έκανε ότι μπορούσε για να βοηθήσει την ομάδα να φτάσει σε αυτές τις τεράστιες επιτυχίες που έχει σημειώσει τα τελευταία χρόνια.

Δείτε μερικά βίντεο από τις καλύτερες στιγμές του «Παπ» με τα ερυθρόλευκα:

Διαβάστε επίσης

«Θέλω να κερδίσουμε τα πάντα»

«Θέλω να κερδίσουμε τα πάντα»

Ο Γουίλιαμς-Γκος μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ Ολυμπιακός για την επιλογή του να έρθει στους «ερυθρόλευκους», την τιμή που νιώθει όντας μέλος αυτής της ιστορικής ομάδας, όπως την χαρακτήρισε, καθώς και για τους στόχους του με τους Πειραιώτες.

Πώς να μην επιλέξει Ολυμπιακό;

Πώς να μην επιλέξει Ολυμπιακό;

Ο Γουίλιαμς-Γκος δέχτηκε προτάσεις από αρκετές ομάδες, ωστόσο, επέλεξε τον Θρύλο των επιτυχιών, του Βασίλη Σπανούλη και του Ντέιβιντ Μπλατ, όπως τόνισε και ο ίδιος σε δηλώσεις του.