Ντουντούκα
Ελλάς, Ευρώπη, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! Οι άλλοι, καναπέ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Λογικά, τελευταία πρόκληση το Παγκόσμιο»

«Λογικά, τελευταία πρόκληση το Παγκόσμιο»
Σάββατο, 8 Σεπτεμβρίου 2018 - 22:11

Κατά πως φαίνεται το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας θα είναι και η τελευταία πρόκληση του Γιώργου Πρίντεζη με την Εθνική ομάδα. Αυτό δήλωσε ο ίδιος μετά τη φιλική νίκη της Ελλάδας επί του Μαυροβουνίου στο Παρίσι.

Ο Πρίντεζης ανέφερε χαρακτηριστικά στην ερώτηση, αν θα είναι η τελευταία πρόκληση με την Εθνική το Παγκόσμιο, λέγοντας: «Λογικά θα είναι η τελευταία πρόκληση. Επειδή είμαι ρεαλιστής, ξέρω όταν έρθει η ώρα θα πω πότε να σταματήσω. Να δούμε το επόμενο καλοκαίρι, να περάσει και η σεζόν και βλέπουμε».

Για την Εθνική είπε: «Πάντα είναι δύσκολο όταν παίζεις με μόνο δύο προπονήσεις. Η Εθνική ομάδα φημιζόταν για τη χημεία της και αυτό δεν βγαίνει όπως το θέλουμε. Έχουμε χρόνο για να βρούμε τους αυτοματισμούς μας και να είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι με τη Σερβία. Οι αντίπαλοι είχαν παίξει ένα ακόμα φιλικό. Εμείς μπήκαμε αδικαιολόγητα άσχημα στο παιχνίδι. Με ομάδες και σε τουρνουά λίγων ημερών πρέπει τα απλά πράγματα να τα κάνεις καλά. Είναι μικροί αυτοματισμοί που βοηθούν για να κερδίσεις».

Για την παρουσία του στη διαδικασία των προκριματικών με την Εθνική, ανέφερε: «Είναι η πρώτη φορά που μας δίνεται η δυνατότητα να έρθουμε. Είναι πολύ δύσκολο, ειδικά πέρυσι δεν υπήρχε η δυνατότητα. Τώρα κάνουμε ένα μικρό μπρέικ από την προετοιμασία και δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας με την Εθνική. Και ταυτόχρονα να βρεθούμε μεταξύ μας. Όσο πιο γρήγορα βρούμε τον αυτοματισμό μας τόσο το καλύτερο».

Διαβάστε επίσης

Με μπροστάρη τον Πρίντεζη (pics)

Με μπροστάρη τον Πρίντεζη (pics)

Η Ελλάδα επικράτησε στο φιλικό του Παρισιού με 87-76 του Μαυροβούνιου, με τον Γιώργο Πρίντεζη να είναι πρώτος σκόρερ ε 18 πόντους – 10 πρόσθεσε ο Παπανικολάου.