Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Να γνωριστούμε καλύτερα» (vids)

«Να γνωριστούμε καλύτερα» (vids)
Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2018 - 13:50

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ: ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Δυο δυνατά φιλικά θέλει να δώσει ο Ολυμπιακός ώστε να δει τις αδυναμίες του και φυσικά να βελτιώσει πράγματα, ιδίως τώρα που μαζεύτηκε όλη η ομάδα. Να γνωριστούν καλύτερα στο παρκέ, να βρεθούν καλύτερα στις συνεργασίες του. Αυτό τόνισε ο Γιώργος Πρίντεζης μιλώντας λίγο μετά την άφιξη της ομάδας στο Ηράκλειο της Κρήτης.

«Το Ηράκλειο και η Κρήτη γενικότερα είναι ένα πάρα πολύ ωραίο νησί, γενικότερα το μπάσκετ το αγκαλιάζει, αλλά και οι εγκαταστάσεις ενδείκνυνται για να γίνουν πολύ δυνατά φιλικά παιχνίδια αλλά και επίσημα με την Εθνική» ανέφερε αρχικά για να συμπληρώσει στη συνέχεια: «Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ για να παίξουμε δύο δυνατά φιλικά και να συνεχίσουμε την προετοιμασία μας. Είναι ακόμα δύο φιλικά προετοιμασίας, με τα οποία θα βελτιώσουμε κάποια πράγματα, θα βρεθούμε πιο κοντά και θα γνωριστούμε ακόμα καλύτερα και θα προσαρμοστούμε καλύτερα στην ομάδα μας, γιατί ουσιαστικά λείπανε αυτό το 10ήμερο πολλοί παίκτες και ουσιαστικά δεν μπορούσαν να γίνουν προπονήσεις στην ομάδα».

Για τον κόσμο ανέφερε: «Ο κόσμος αγκαλιάζει το μπάσκετ εδώ στο Ηράκλειο. Και εμείς όσες φορές έχουμε έρθει εδώ στο Ηράκλειο, είναι ζεστή η ατμόσφαιρα και τον ευχαριστούμε πολύ και σίγουρα περιμένει να δει την καινούρια ομάδα με τον νέο προπονητή και τι θα δείξουμε στο γήπεδο».

Διαβάστε επίσης

Έφτασε στο Ηράκλειο ο Ολυμπιακός (vids)

Έφτασε στο Ηράκλειο ο Ολυμπιακός (vids)

Στην Κρήτη βρίσκονται από το πρωί της Πέμπτης (20/09) οι «ερυθρόλευκοι» για το «3rd International Basketball Tournament Crete». Δείτε βίντεο μέσα από την κάμερα του gavros.gr από την άφιξη των Πειραιωτών.