Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έσμιξαν ξανά Σίμτσακ και Βεζένκοφ (pics)

Έσμιξαν ξανά Σίμτσακ και Βεζένκοφ (pics)
Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2018 - 20:18

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ: ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Το ελληνικό στοιχείο στην Ούνιξ Καζάν είναι έντονο, όπως άλλωστε και το κοινό παρελθόν το οποίο συναντήθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης. Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι όμως και να μην σας μπερδεύουμε. Όταν τελείωσε την προπόνησή της η Ούνιξ Καζάν στα «Δύο Αοράκια», μπήκε ο Ολυμπιακός για προπόνηση και πολλά ήταν πηγαδάκια που σχηματίστηκαν.

Εν πρώτοις, ο Σίμτσακ, ο οποίος βρίσκεται στο τεχνικό τιμ της Ούνιξ Καζάν και στο πλευρό του Δημήτρη Πρίφτη, πήγε και αγκάλιασε τον Βεζένκοφ με τον οποίο συνυπήρξαν στον Άρη. Οι δυο τους τα είπαν για λίγο εγκάρδια, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για μετά το τέλος του προγράμματος.

Θερμή χειραψία και ολιγόλεπτη κουβέντα είχε ο Σίμτσακ και με τον Πρίντεζη, ενώ είναι σαφές πως ο Έλληνας τεχνικός της Ούνιξ Καζάν Δημήτρης Πρίφτης είχε τις περισσότερες χαιρετούρες με τους «ερυθρόλευκους».

Πριν την προπόνηση του Ολυμπιακού μπήκε και ένας μικρός φίλος του Ολυμπιακού ο οποίος είχε κάψα να φωτογραφηθεί με το ίνδαλμά του και ο Γιώργος Πρίντεζης φυσικά δεν του χάλασε το χατίρι.

Διαβάστε επίσης

Δυνατό τεστ στην Κρήτη

Δυνατό τεστ στην Κρήτη

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στις 20:30 την Χαποέλ Ιερουσαλήμ στο «3rd International Basketball Tournament» στο Ηράκλειο.