Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με απουσίες στο ΣΕΦ ο Χολαργός!

Με απουσίες στο ΣΕΦ ο Χολαργός!
Τετάρτη, 3 Οκτωβρίου 2018 - 16:47

Με αρκετές απουσίες θα «κατέβει» στο ΣΕΦ ο Χολαργός, την Πέμπτη (18:00) για το ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της Β΄φάσης του Θεσμού. Πιο συγκεκριμένα, ο Άρης Λυκογιάννης δεν θα έχει στη διάθεσή του, τους Ντάριν Ντόρσεϊ (διάστρεμμα), Γρηγόρη Ραλλάτο (διάστρεμμα) και Γιαβόντε Χόκινς (τράβηγμα στον προσαγωγό και τέθηκε νοκ άουτ), ενώ συν τοις άλλοις, πρόβλημα στον αστράγαλο αντιμετωπίζει ο Τέντι Οκερέαφορ, ο οποίος όμως αναμένεται να αγωνιστεί.

Ο προπονητής του Χολαργού Άρης Λυκογιάννης δήλωσε για το ματς, πως «το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό το αντιμετωπίζουμε σαν ένα ματς προετοιμασίας, όπου θα προσπαθήσουμε να διαχειριστούμε τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν κάποιοι παίκτες μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Και παράλληλα να δοκιμάσουμε διάφορα σχήματα που θα χρησιμοποιήσουμε στην συνέχεια των υποχρεώσεων μας».

Διαβάστε επίσης

Έτοιμος για την επίσημη εκκίνηση!

Έτοιμος για την επίσημη εκκίνηση!

Αντίστροφα μετρά ο Ολυμπιακός για την επίσημη εκκίνηση στη νέα αγωνιστική περίοδο, την Πέμπτη (18:00) κόντρα στον Χολαργό, για την Β΄ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

«Μένουν 16 ημέρες...»

«Μένουν 16 ημέρες...»

Η αντίστροφη μέτρηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός για το πρώτο εντός έδρας ματς της σεζόν στην Euroleague.