Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Οικεία και άνετα με τον Ολυμπιακό»

«Οικεία και άνετα με τον Ολυμπιακό»
Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2018 - 21:26

Ο Ντέιβιντ Μπλατ είχε πάει στο ΟΑΚΑ ώστε να παρακολουθήσει την αναμέτρηση του Basketball Champions League μεταξύ της ΑΕΚ και της Χάποελ Ιερουσαλήμ στην οποία αγωνίζεται ο γιος του Ταμίρ και οι Ισραηλινοί δημοσιογράφοι που βρέθηκαν στην αναμέτρηση, δεν έχασαν την ευκαιρία να πάρουν δηλώσεις από τον τεχνικό του Ολυμπιακού.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ λοιπόν είπε: «Αν και δεν είναι η πρώτη φορά που θα κοουτσάρω στην Ευρωλίγκα, είμαι ενθουσιασμένος. Νιώθω ότι στην Ευρωλίγκα είναι πιο οικεία και άνετα για μένα, ειδικά με τον Ολυμπιακό. Εδώ και τόσα χρόνια ήμουν αντίπαλος, αλλά τώρα είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Βρήκα ένα σύνολο επαγγελματιών ανθρώπων με αθλητική παιδεία, που ξέρουν πως να «χτίσεις» μια ομάδα που μπορεί να ανταγωνιστεί για κάθε τίτλο».

Για τις προσδοκίες είπε: «Οι προσδοκίες ευθυγραμμίζονται με την υποστήριξη και την κατασκευή γύρω. Από την εμπειρία μου ξέρω ότι τα πράγματα δεν ξεκινούν απαραίτητα με έναν εύκολο τρόπο, ειδικά σε μια τέτοια ομάδα με τόσες αλλαγές. Μπορεί να μας πάρει κάποιο χρόνο, αλλά δεν με ενοχλεί αυτό. Γίνεται και ανυπομονούμε να πετύχουμε μεγάλα πράγματα».

Για τον γιο του, Ταμίρ είπε: «Όταν είμαι προπονητής μιας άλλης ομάδας σε μια άλλη χώρα, έχω το δικαίωμα να δω τον γιό μου να παίζει. Τον αντιμετώπισα στο τουρνουά της Κρήτης και δεν τον είχα συμπεριλάβει στο σκάουτινγκ. Μετά από ενάμιση δεκάλεπτο μας σκότωναν και πήρα τάιμ άουτ, λέγοντας στους παίκτες μου να σταματήσουν αυτόν τον παίκτη. Ήταν πολύ ευχάριστο, ελπίζω η Χάποελ και ο Ταμίρ να έχουν μια επιτυχημένη σεζόν. Είναι διασκεδαστικό το ότι έχω την ευκαιρία να το δω και να το ενθαρρύνω».

Διαβάστε επίσης

Κίμκι: Με άρωμα… ελληνικό!

Κίμκι: Με άρωμα… ελληνικό!

Πέρσι έγραψε ιστορία και μπήκε για πρώτη φορά στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας- Φέτος η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θέλει να κάνει το step up με άρωμα από… Α1!