Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με τον Ουίλμπεκιν η Μακάμπι στην Αθήνα (pics)

Με τον Ουίλμπεκιν η Μακάμπι στην Αθήνα (pics)
Τετάρτη, 24 Οκτωβρίου 2018 - 19:15
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Τον Ντέιβιντ Μπλατ να τον… ακούμε! Τι κι αν οι Ισραηλινοί ανέφεραν πως είναι αμφίβολος ο Σκότι Ουίλμπεκιν; Ο Ντέιβιντ Μπλατ γέλασε όταν ρωτήθηκε σχετικά και είπε «εξαρτάται ποιόν ακούς». Ο κόουτς του Ολυμπιακού γνωρίζει ότι ο πρώην παίκτης του στην Νταρουσάφακα και MVP πέρσι στην κατάκτηση του Eurocup από την τούρκικη ομάδα θα παίξει και λίγη ώρα αργότερα η «ομάδα του λαού» πόσταρε στο twitter της, πως ξεκίνησε το ταξίδι για την Αθήνα με τον Σκότι Ουίλμπεκιν στην αποστολή. Εκτός είναι ο Τζέρεμι Πάργκο (σ.σ. εκτός για 2 μήνες και θα πάει στις ΗΠΑ για νέες εξετάσεις) και πάλι ενώ το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Μακάμπι θα κάνει ο Κέντρικ Ρέι.

Διαβάστε επίσης

Ο Λεντέι χρειάζεται περισσότερο από ποτέ! (vids)

Ο Λεντέι χρειάζεται περισσότερο από ποτέ! (vids)

Μία από τις πλέον αθλητικές φροντ λάιν της Ευρωλίγκας θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη (22:00) ο Ολυμπιακός, καθώς στη ρακέτα της Μακάμπι Τελ Αβίβ δεσπόζουν οι Ταρίκ Μπλακ και Άλεξ Τάιους. Ο Νίκολα μόνος δεν φτάνει...

Κλειδί; Λάθη και τρίποντα!

Κλειδί; Λάθη και τρίποντα!

Ολυμπιακός και Μακάμπι βρίσκονται στην κορυφή της λίστας με τα… λάθη – Πρέπει να ανεβάσουν το ποσοστό τους οι «ερυθρόλευκοι» από τα 6,75μ.- Δίνει το τρίποντο η ομάδα του Σπάχια.