Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με κόσμο στο Μόναχο!

Με κόσμο στο Μόναχο!
Τετάρτη, 24 Οκτωβρίου 2018 - 23:45
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Με τον κόσμο στο πλευρό του θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στο εκτός έδρας ματς με την Μπάγερν, στις 20 Νοεμβρίου. Οι σύνδεσμοι της Γερμανίας σε συνεννόηση με την «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ εξασφάλισαν κάτι λιγότερο από 300 εισιτήρια και θα είναι δίπλα στους παίκτες του Ντέιβιντ Μπλατ.

Με τη σχετική ενημέρωση των συνδέσμων της Γερμανίας (Νυρεμβέργης, Φρανκφούρτης, Στουτγκάρδης και Μονάχου) να αναφέρει: «Οι σύνδεσμοι της Γερμανίας σε συνεννόηση με την ΚΑΕ Ολυμπιακός έλαβαν συνολικά 288 εισιτήρια (που δικαιούται η φιλοξενούμενη ομάδα) για τον αγώνα Μπάσκετ στο Μόναχο με την Μπάγερν στις 20/11 και τοπική ώρα 20:30. Η διάθεση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει μέσα στις επόμενες μέρες στους συνδέσμους Νυρεμβέργης, Φρανκφούρτης, Στουτγκάρδης και Μονάχου και η ενιαία τιμή τους θα είναι 28,50€*.

Σε συνεννόηση με την διοίκηση της Bayern Basketball και την ΚΑΕ Ολυμπιακός πρέπει να σας ενημερώσουμε ότι σε περίπτωση που αγοράσατε ήδη ή σκοπεύετε να αγοράσετε εισιτήρια μέσω της διαδικτυακής σελίδας της Bayern δεν μπορεί να σας εγγυηθεί κανείς την είσοδο σας στο γήπεδο με διακριτικά του Ολυμπιακού λόγω συγκεκριμένων οδηγιών της Γερμανικής αστυνομίας (όσοι ήταν πέρυσι και πρόπερσι στο Bamberg γνωρίζουν!).

Γι’ αυτό σας συνιστούμε να αγοράσετε ΜΟΝΟ από τα εισιτήρια που δικαιούνται οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού και είναι διαθέσιμα στους συνδέσμους. Είμαστε ήδη σε συνεχή επαφή με την διοίκηση για να λάβουμε ακόμη περισσότερα εισιτήρια.

*Μαζί με την αγορά εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η κάρτα φιλάθλου. Για όσους δεν έχουν είναι +10€».

Διαβάστε επίσης

Νίκη και μόνο νίκη!

Νίκη και μόνο νίκη!

Την Μακάμπι Τελ Αβίβ υποδέχεται απόψε (22:00, live στο gavros.gr/NS1) ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ, για την Ευρωλίγκα.

Κλειδί; Λάθη και τρίποντα!

Κλειδί; Λάθη και τρίποντα!

Ολυμπιακός και Μακάμπι βρίσκονται στην κορυφή της λίστας με τα… λάθη – Πρέπει να ανεβάσουν το ποσοστό τους οι «ερυθρόλευκοι» από τα 6,75μ.- Δίνει το τρίποντο η ομάδα του Σπάχια.