Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Περήφανος για το πως αντέδρασαν οι παίκτες μου»

«Περήφανος για το πως αντέδρασαν οι παίκτες μου»
Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2018 - 00:29
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Ικανοποιημένος ήταν ο Ντέιβιντ Μπλατ από τον χαρακτήρα που έβγαλαν οι παίκτες του, όχι όμως από την αμυντική τους συνέπεια. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου αρχικά πως «ήταν ένα σκληρό παιχνίδι και οι δύο ομάδες παίξανε καλά, ήταν ένα σημείο που πήραμε τον έλεγχο του αγώνα, παίξαμε όπως θέλαμε αλλά δεν το κρατήσαμε μέχρι τέλους» για να συνεχίσει: «Η Μακάμπι είναι πολύ δυνατή ομάδα, λείπανε δύο σημαντικοί παίκτες και όσο προχωράει η χρονιά θα δείτε θα παίξει ακόμα καλύτερα. Φυσικά τους σέβομαι πολύ. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου, το πως αντέδρασαν από το αποτέλεσμα του προηγούμενου αγώνα και αυτό δείχνει τον χαρακτήρα που έχουν».

Ερωτηθείς για το τι δεν του άρεσε από το ματς, είπε: «Δύο δεκάλεπτα παίξαμε πολύ καλά, άλλα δύο όχι τόσο καλά. Δεν είχαμε αμυντική συνέπεια αλλά αυτό θα βελτιωθεί όσο περνάμε χρόνο σαν ομάδα τόσο μέσα από τα παιχνίδια όσο και στις προπονήσεις. Μου αρέσει η προσέγγιση των παιδιών».

Για το ότι παίζουν όλοι, είπε: «Σέβομαι τι γινόταν στα παλιά τα χρόνια, θα πω για τώρα, αυτό είναι το δικό μου στυλ. Αυτός είναι ο δικός μου τρόπος παιχνιδιού. Συμμετέχουν πολλοί παίκτες γιατί το τέμπο που θέλουμε να παίζουμε είναι υψηλό, οπότε είναι λογικό να παίζουν αρκετοί».

Για τα υψηλά σκορ που έχει ο Ολυμπιακός είπε: «Καμία φορά δεν έχει να κάνει με νούμερα αλλά με τον αριθμό των κατοχών. Αυτό που πρέπει να προσέξουμε είναι τα επιθετικά ριμπάουντ και τα ποσοστά που παίρνουν οι αντίπαλοι. Μπορεί να δεχτήκαμε στην Μπασκόνια 80 πόντους αλλά αν δούμε τις κατοχές θα καταλάβουμε ότι δεν είναι τόσο υψηλός αριθμός. Στο ματς με τη Μιλάνο που οι κατοχές ήταν και πάλι υψηλές, δεν παίξαμε καθόλου καλή άμυνα. Θα θέλαμε να φέρουμε το παιχνίδι πίσω αλλά δεν μπορούμε. Δεν μπορούμε να έχουμε δυστυχώς ότι ευχόμαστε».

Διαβάστε επίσης

«Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερη ομάδα»

«Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερη ομάδα»

Ο Νέβεν Σπάχια δεν κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλό του και παραδέχτηκε στη συνέντευξη Τύπου πως ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερη ομάδα και η Μακάμπι δεν μπορούσε να τον εκπλήξει αρχικά.

Κόκκινη «φασαρία» μέσα στην ησυχία!

Κόκκινη «φασαρία» μέσα στην ησυχία!

Ο Ολυμπιακός «απάντησε» με τον καλύτερο τρόπο στην ήττα από τη Μιλάνο. Κέρδισε με 88-80 τη Μακάμπι στο ΣΕΦ- Πήγε στο 3-1 και πλέον ετοιμάζεται για πρόγραμμα… βουνό.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Μακάμπι Live

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Μακάμπι Live

Την Μακάμπι Τελ Αβίβ υποδέχεται απόψε (22:00, live στο gavros.gr/NS1) ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ, για την Ευρωλίγκα.