Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερη ομάδα»

«Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερη ομάδα»
Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2018 - 00:45
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Ο Νέβεν Σπάχια δεν κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλό του και παραδέχτηκε στη συνέντευξη Τύπου πως ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερη ομάδα και η Μακάμπι δεν μπορούσε να τον εκπλήξει αρχικά. Ο τεχνικός της Μακάμπι ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου πως «ο Ολυμπιακός ήταν η καλύτερη ομάδα σήμερα. Η διαφορά είναι αντιπροσωπευτική για το παιχνίδι που έγινε. Εμείς κάναμε καλή δουλειά, αλλά όχι αρκετή για να εκπλήξουμε τον Ολυμπιακού. Έπαιξαν έξυπνα. Αν δείτε και τα στατιστικά, μπορείτε να το καταλάβετε. Μας δημιούργησαν προβλήματα με τα φάουλ και πήγαν στις βολές. Για να κερδίσεις εδώ, πρέπει να παίξεις 40 λεπτά καλά και δεν αρκούν 20».

Για τις απουσίες των Ουίλμπεκιν και Πάργκο ανέφερε: «Ως προπονητής με μεγάλη εμπειρία, ήξερα ότι ούτε ο Πάργκο ούτε ο Ουίλμπεκιν θα παίξουν. Δεν χρειάζεται να πω πόσο σημαντικές ήταν αυτές οι απουσίες για εμάς. Προσπαθήσαμε να ετοιμάσουμε ένα πλάνο. Θα είναι δύσκολο και για τη συνέχεια το να παίζουμε χωρίς τέτοιους παίκτες».

Διαβάστε επίσης

«Ξέρω τον ρόλο μου στην ομάδα»

«Ξέρω τον ρόλο μου στην ομάδα»

Στην ενέργεια που έβγαλε στο ματς αλλά και στα λάθη που πρέπει να μειώσουν στάθηκε ο Αξέλ Τουπάν μετά το τέλος του ματς με τη Μακάμπι.

Κόκκινη «φασαρία» μέσα στην ησυχία!

Κόκκινη «φασαρία» μέσα στην ησυχία!

Ο Ολυμπιακός «απάντησε» με τον καλύτερο τρόπο στην ήττα από τη Μιλάνο. Κέρδισε με 88-80 τη Μακάμπι στο ΣΕΦ- Πήγε στο 3-1 και πλέον ετοιμάζεται για πρόγραμμα… βουνό.