Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν έχουν κανονισμούς, αλλά… «αποφασίζουμε και διατάζουμε»!

Δεν έχουν κανονισμούς, αλλά… «αποφασίζουμε και διατάζουμε»!
Παρασκευή, 2 Νοεμβρίου 2018 - 20:48

Αν διακρίνονται για κάτι στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης αυτό είναι αφενός για την… κουτοπονηριά τους, αφετέρου για την ανοργανωσιά που τους χαρακτηρίζει. Μιλάμε για μία Ομοσπονδία η οποία δεν έχει κανονισμούς. Οι άνθρωποι της οποίας δεν ξέρουν βασικά πράγματα, δεν προνοούν και δεν έχουν λύσεις. Κι όταν καλούνται βέβαια να πάρουν μία απόφαση, με ύφος αποφασίζουμε και διατάζουμε ενεργούν πάντα μα πάντα προς όφελος του Παναθηναϊκού.

Το θέμα με τον Προμηθέα είχε προκύψει μέρες τώρα. Έγινε γνωστό με την ανακοίνωση των Πατρινών. Από την πρώτη στιγμή υπήρξε ένταση και διαφωνία μέχρι που φτάσαμε στο «Κι ας μην συμφωνείτε εγώ θα μεταφέρω τον αγώνα τη Δευτέρα κι αν δεν μπορείτε, μην κατεβείτε να αγωνιστείτε» του Γολέμη στον Προμηθέα.

Η ρίζα του κακού είναι πως η ΕΟΚ δεν έχει κανονισμούς ως όφειλε και έπρεπε για τέτοιου είδους θέματα. Ο ΕΣΑΚΕ έχει. Πέρασε κανονισμό και δίνει πλεονέκτημα στον φιλοξενούμενο. Ο Ολυμπιακός δεν έπαιξε πέρσι με την ΑΕΚ μετά από δύο μέρες; Το λέει ο κανονισμός όμως… Και ξέρετε ΠΟΙΟΣ πρότεινε τον κανονισμό αυτόν ώστε να υπάρχει λύση και να μην γεννώνται τέτοιου είδους θέματα; Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

Η ΕΟΚ τι κάνει από την πλευρά της; Που είναι οι κανονισμοί της για να προστατέψει και τις ομάδες και το ίδιο το άθλημα; Γιατί δεν έχει κανονισμούς; Και δεν είναι μόνο το θέμα που προέκυψε με το Κύπελλο μεταξύ του Προμηθέα και του Παναθηναϊκού; Ξεχάσατε πέρσι που δεν ήξεραν λίγες ώρες πριν το τζάμπολ στον τελικό του Κυπέλλου αν έχει δικαίωμα συμμετοχής ή όχι ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός;

Η ανοργανωσιά σε όλο της το μεγαλείο…

Διαβάστε επίσης

Ατομικό Στρέλνιεκς και… ολιγόλεπτοι!

Ατομικό Στρέλνιεκς και… ολιγόλεπτοι!

Ο Ντέιβιντ Μπλατ, με την επιστροφή του Ολυμπιακού από τη Μόσχα, έδωσε ρεπό στους παίκτες για να ξεκουραστούν, ωστόσο κάποιοι πήγαν στο ΣΕΦ για προπόνηση.