Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έρχεται αήττητη η Ρεάλ στο ΣΕΦ!

Έρχεται αήττητη η Ρεάλ στο ΣΕΦ!
Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2018 - 00:56

Το «οκτώ στα οκτώ» στην Ευρωλίγκα έκανε η Ρεάλ, καθώς νίκησε στο… ρελαντί την Γκραν Κανάρια στη Μαδρίτη, για την όγδοη αγωνιστική. Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και έρχεται στο ΣΕΦ αήττητη για να αντιμετωπίσει την ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ.

Με κορυφαίο τον Άντονι Ράντολφ, η κάτοχος του περσινού τροπαίου επικράτησε με 89-76 της «νεοφώτιστης», πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση. Παρά την απουσία του Σέρχιο Γιουλ, λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο, οι Μαδριλένοι είχαν πολλές λύσεις στην επίθεση, με τον Ράντολφ να πετυχαίνει 20 πόντους (6/8 δίποντα, 1/5 τρίποντα, 5/6 βολές, δέκα ριμπάουντ, δύο ασίστ, ένα κόψιμο, δύο λάθη), τον Κλέμεν Πρέπελιτς 13 και τον Φακούντο Καμπάσο δέκα.

Οι Ντι Τζέι Στρόμπερι (20 πόντοι) και Έουλις Μπάεζ (14 πόντοι) ήταν οι μοναδικοί που ξεχώρισαν από πλευράς Γκραν Καναρια, η οποία υπέστη την έκτη ήττα σε οκτώ αγωνιστικές στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Τα δεκάλεπτα: 22-28, 47-43, 62-57, 89-76

Διαβάστε επίσης

«Ο Βασίλης… ο αρχηγός μας, ο ηγέτης μας»!

«Ο Βασίλης… ο αρχηγός μας, ο ηγέτης μας»!

Ο κόουτς του Ολυμπιακού μίλησε για το «κλειδί» της νίκης απέναντι στη Μπάγερν, τον Βασίλη Σπανούλη και τον Γιάνις Στρέλνιεκς, ενώ αποκάλυψε και τι είπε στους παίκτες του μετά το τέλος της 3ης περιόδου.