Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πέταγε στα σύννεφα ο Αγραβάνης (vid)

Πέταγε στα σύννεφα ο Αγραβάνης (vid)
Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2018 - 06:53
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Ύστερα από (κάτι λιγότερο) δώδεκα μήνες και 73 παιχνίδια που έχασε συνολικά με τον Ολυμπιακό, στο ματς κόντρα στον Πανιώνιο, ο Δημήτρης Αγραβάνης επέστρεψε στην αγωνιστική δράση! Ο Ντέιβιντ Μπλατ τον σήκωσε περίπου 6 λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης με τους Νεοσμυρνιώτες και όλο το γήπεδο ξέσπασε σε χειροκροτήματα ενώ στο 5.09΄πριν τη λήξη τον έριξε στο παρκέ, με τον Έλληνα φόργουορντ να παίζει στο «5» και να έχει 1/3 δίποντο, 0/2 τρίποντα και 1 ριμπάουντ.

Άπαντες οι συμπαίκτες του έπεσαν πάνω του και τον αγκάλιασαν, είναι περιττό να αναφέρουμε δε, πως το καλάθι του πανηγυρίστηκε έξαλλα από όλους ενώ μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Αγραβάνης δεν μπορούσε να κρύψει με τίποτα τη χαρά του.

Το χαμόγελο ήταν μόνιμα ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του και μάλιστα στην εκδήλωση της «Εζα» είχε στηθεί ένα μικρό πάρτι αφού σε κάθε τι, αποθεώνονταν από τους συμπαίκτες του. Δεν έλειψαν φυσικά και τα πειράγματα από τους Έλληνες συμπαίκτες του, οι οποίοι έλεγαν «αφήστε τον να ξεκουραστεί, έπαιξε μετά από 11 μήνες το παιδί». Ο Αγραβάνης τα απόλαυσε όλο αυτό μέχρι κεραίας και όπως είπε ανυπομονεί για το επόμενο παιχνίδι.

Διαβάστε επίσης

Τα εισιτήρια με την Μπούντουσνοστ

Τα εισιτήρια με την Μπούντουσνοστ

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε για τις ημέρες και τους τρόπους διάθεσης των εισιτηρίων, για την αναμέτρηση με τους «νεοφώτιστους» την Παρασκευή (30/11) στο ΣΕΦ.