Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βάσανα για Ντζίκιτς στην Μπούντουσνοστ

Βάσανα για Ντζίκιτς στην Μπούντουσνοστ
Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2018 - 18:17

Με’ εμποδίων θα διεξαχθεί η προετοιμασία της Μπούντουσνοστ ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, την Παρασκευή (30/11) στο ΣΕΦ, για την 10η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Ο Αλεξάνταρ Ντζίκιτς θα στερηθεί τις υπηρεσίες πέντε παικτών του από τις προπονήσεις της ομάδας, καθώς θα συμμετάσχουν στην Εθνική ομάδα του Μαυροβουνίου.

Πιο συγκεκριμένα οι Νίκολα Ιβάνοβιτς, Σουάντ και Σιντ Σέχοβιτς, Φίλιπ Μπάροβιτς και Πέταρ Πόποβιτς θα παίξουν με την Εθνική τους στη Λετονία. Οι διεθνείς παίκτες της Μπούντουσνοστ αγωνίζονται την Πέμπτη (29/11) με τη Λετονία εκτός έδρας και θα πετάξουν το βράδυ μετά το ματς, για να βρίσκονται την Παρασκευή στον Πειραιά για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε επίσης

Ο Σπανούλης δίπλα στον Αντώνη (pics)

Ο Σπανούλης δίπλα στον Αντώνη (pics)

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης, επισκέφθηκε την Τετάρτη (28/11) τον Αντώνη Λουκάδη στο Αττικό Νοσοκομείο, όπου τον περίμενε μια μεγάλη έκπληξη.

Με μοναδικό απόντα τον Τουπάν!

Με μοναδικό απόντα τον Τουπάν!

Ο Γάλλος συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα και κατά πως φαίνεται θα μείνει εκτός και από την αναμέτρηση με την Μπούντουσνοστ, με τον Μπλατ να του δίνει κι άλλο χρόνο.