Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κρίσιμη διαβολοβδομάδα...

Κρίσιμη διαβολοβδομάδα...
Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2018 - 11:42

Ο Ολυμπιακός πέρασε εύκολα από την Ρόδο κόντρα στον Κολοσσό για το πρωτάθλημα και πλέον στρέφει την προσοχή του στην επόμενη εβδομάδα, όπου θα κληθεί να δώσει δύο πολύ δύσκολες αναμετρήσεις για την Ευρωλίγκα.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν αρχικά την Τρίτη (18/12) στην Ισπανία την Μπαρτσελόνα, ενώ εν συνεχεία την Πέμπτη (20/12) θα υποδεχτούν στο ΣΕΦ μία άλλη ισπανική ομάδα, την Γκραν Κανάρια.

Οι παίκτες του Ντέιβιντ Μπλατ έχουν την ευκαιρία μέσα από αυτές τις δύο αγωνιστικές να επιστρέψουν στην πρώτη 4αδα του βαθμολογικού πίνακα της Ευρωλίγκας, κάτι το οποίο αποτελεί και το στόχο των Πειραιωτών για το τέλος της κανονικής περιόδου.

Οι Πειραιώτες με δύο νίκες στη διαβολοβδομάδα θα έχουν την ευκαιρία να φτάσουν την Εφές, αν εκείνη χάσει σε ένα από τα δύο δικά της ματς. Κάτι το οποίο είναι πολύ πιθανό αφού αγωνίζεται με την Μπούντουσνοστ στην Τουρκία, αλλά και με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στη Ρωσία.

Ο Θρύλος βρίσκεται μία νίκη πίσω από την 4η Εφές και όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό αν καταφέρει να κάνει το 2/2 αυτή την εβδομάδα θα έχει ολοκληρώσει σχεδόν, αφού θα μένει και το ματς με την Νταρουσάφακα, έναν εξαιρετικό 1ο γύρο στη διοργάνωση.

Διαβάστε επίσης

Ομάδα και κόσμος… ένα (pics)

Ομάδα και κόσμος… ένα (pics)

Με τη λήξη της αναμέτρησης στο «Βενετόκλειο», οι «ερυθρόλευκοι» του Ντέιβιντ Μπλατ πήγαν στον κόσμο τους και τους ευχαρίστησαν για τη στήριξη.

«Υπερτερεί παντού ο Ολυμπιακός»

«Υπερτερεί παντού ο Ολυμπιακός»

Ο Κώστας Φλεβαράκης είδε ανταγωνιστικό τον Κολοσσό απέναντι στον Ολυμπιακό αλλά παραδέχτηκε πως χρειάζεται ακόμη δουλειά, με τους Ροδίτες να παλεύουν για τον αποφυγή του υποβιβασμού τους.